Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
službeno

James Rodriguez prošao liječnički pregled i potpisao za Real

james rodriguez
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
22.07.2014.
u 14:30

Kolumbijac je potpisao šestogodišnji ugovor s kraljevskim klubom

Real Madrid objavio je na svojim stranicama kako je završen transfer kolumbijskog reprezentativca Jamesa Rodrigueza iz Monaca u Real Madrid za iznos od 88 milijuna eura.

Jedan od najvećih klubova svijeta povezan je s dolaskom kolumbijskog reprezentativca od prvog dana kada je zablistao na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. James Rodriguez potpisao je šestogodišnji ugovor nakon što je prošao liječnički pregled, piše Goal.

 

'Kraljevski klub' dogovorio je s Monacom iznos od 88 milijuna eura plus bonusi čime će kolumbijski reprezentativac postati treći najskuplji igrač u povijesti nogometa, nakon još dva Realovca Cristiana Ronalda i Garetha Balea. James je postao drugo ovoljetno pojačanje europskog prvaka, a prije njega prošlog tjedna došao je Toni Kroos iz Bayerna.

Kolumbijac je nakon samo jedne sezone provedene u Monacu u koji je došao iz Porta za 45 milijuna eura, inzistirao na dolasku u Real, koji je još više zagrizao za 23-godišnjeg ofenzivnog veznjaka nakon njegovog sjajnog nastupa na Svjetskom prvenstvu u Brazilu postavši najboljim strijelcem.

>>Real dogovorio transfer Jamesa za 88 mil. eura

Komentara 2

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
14:26 22.07.2014.

lijep,zgodan,simpatičan, sladak

SA
SI aka SI
15:32 22.07.2014.

i sada da vidimo da li će se ponoviti greška koja se desila nekadašnjim galacticosima. Doveli su Beckhama, Ronalda na već odlićnu momčad, a skupljali pare prodajom Makelelea i nikada više nisu osvojili ništa. Vidim da odlazi Di Maria (podcijenjen i zapostavljen, a jedan od najvažnijih igrača prošle sezone), marginalizira se Xabi Alonsa, a dovodi odličan igrač koji im trenutno uopće nije potreban, ali ipak je bio najbolji strijelac SP-a. Živi bili, pa vidjeli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije