Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PO BROJU MINUTA

James oborio novi klupski rekord Cavaliersa

LeBron James
Reuters
06.03.2010.
u 10:46

Ponajbolji košarkaš današnjice LeBron James nastavlja sa sjajnim igrama na NBA parketima i rušenjima rekorda, kako na ligaškom tako i na klupskom planu.

U domaćoj 99-92 pobjedi svojih Cleveland Cavaliersa nad Detroitom 99-92 u noći s četvrtka na petak ubacio je 40 koševa, uz 13 skokova i 6 asistencija za nepune 42 minute provedene u igri, te je pritom oborio klupski rekord po ukupnom broju odigranih minuta.

Učinio je to već u petoj minuti prve četvrtine i tako srušio rekord koji je od početka sezone bio u vlasništvu Litavca Zydrunasa Ilgauskasa (21.573).

Već od ranije James je klupski rekorder u brojnim kategorijama, po broju postignutih koševa, broju ukradenih lopti, pogođenih slobodnih bacanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije