Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atletika

Jamajački sprinter Mullings ponovno pozitivan na doping?

steve mullings
PA/Pixsell
12.08.2011.
u 13:38

Jamajački sprinter Steve Mullings (28) ponovno se zaigrao s nedopuštenim sredstvima

Tvrdi tako list Jamaica Gleaner, koji otkriva kako je na dopinškom testu Mullings bio pozitivan na sredstvo koje služi prikrivanju dopinga u tijelu.

Pokaže li se da je kriv, ugrozio je i nastup na Olimpijskim igrama 2012. u Londonu, a vrlo je vjerojatno otpao za Svjetsko prvenstvo u Daeguu koje  počinje krajem mjeseca.

Mullings ove godine trči izvrsno na 100 metara pa je tako vlasnik trećeg najbržeg vremena sezone (9.80), što znači da je u ovoj sezoni bio brži i od Usaina Bolta!

Inače, Jamajčanin je 2004. bio pozitivan na testosteron te je dobio i odslužio dvogodišnju suspenziju.

Ključne riječi

Komentara 2

SE
serđo
14:47 12.08.2011.

uh, već sam se pobojao da je bolt. njega neka uhvate nakon zagreba, da ne propadne fešta.

MI
mirom
15:29 14.08.2011.

Bolt je predugo u atletici i odavno bi ga otkrili sada ima i genetska antidoping kontrola i teško će se ko izvući, što se bliži svjetsko prvenstvo sve je više dopingiranig pa tako i najnoviji slučaj amerikanac Mike Rodgers, a svi će se testirati na SP, a što će tek biti na OI u Londonu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije