Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT HAJDUKA I HNS-a

Jakobušić: Rekao sam Bruni Mariću da sam nabavio njegov broj. Kad mi zagrmimo, čut će se

U 34. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Gorica
Milan Sabic/PIXSELL
02.11.2021.
u 19:36

Prvi čovjek Hajdukove Uprave Lukša Jakobušić na predstavljanju novog trenera splitskog kluba,. Valdasa Dambrauskasa, progovorio je otvoreno o odnosu s Hrvatskim nogometnim savezom.

Prvi čovjek Hajdukove Uprave Lukša Jakobušić na predstavljanju novog trenera splitskog kluba,. Valdasa Dambrauskasa, progovorio je otvoreno o odnosu s Hrvatskim nogometnim savezom.

Na upit novinara smatra li da su sudačke greške dijelom krive za lošu situaciju Hajduka, neostvarene ciljeve, a posljedično i rotiranje trenera, Jakobušić je poručio:

"Da, i ja sam o tome razmišljao. Znam da je ta tema zanimljiva zbog povijesti tog odnosa, ali mi biramo drugačiji put i ne govorimo onoliko koliko biste htjeli da o tome govorimo. To ne znači i da ništa ne radimo.  Analizirali smo situaciju i sigurno ćemo imati stav. Mi ne moramo biti u tijelima HNS-a pod svaku cijenu, ali zauzet ćemo stav. Otkrit ću vam da sam sreo Brunu Marića s kojim sam inače dosad razgovarao sam jednom. Rekao sam mu da je uspjeh što nemam njegov broj, ali da je njegov neuspjeh što sam ga nabavio. Moj način nije takav, ali vidjeli ste ranije da predsjednici klubova reagiraju na suđenje u vidu klupskog priopćenja, tako da ih se ne može kazniti. Ne potpisuju se imenom i prezimenom. Vidjeli ste i da dopredsjednici HNS-a smjenjuju druge dopredsjednika HNS-a...", nizao je Jakobušić sve što ga žulja u odnosnu sa središnjicom Saveza. 

Na kraju je povisio ton i poručio: "Mi možemo biti glasni, ako se zaderemo, čut će se. Znam da nas nema tamo gore, ali imat ćemo što reći"

Komentara 11

SI
sisavac
20:04 02.11.2021.

Što ne izađu iz lige? Zagrmiti će? Pa osim bučnog navijanja, ima li ičeg po čemu se pamte utakmice hajduka? Po igri ne. Hajduku je bolje da šute, ne komentiraju ništa, suđenje nikako. Jer zbog sudaca su bili i blizu 3 i 4 mjesta. Bez sudaca bi ležali na svojoj realnoj poziciji, 10. mjesto. Kome oni prijete? Ono malo sudaca koji ih se ne boje će uskoro u penziju. Dal će onda hajduk bolje igrati? Zašto nisu prijavili suca koji je sudio protiv kazahstanaca? Ne vjerujem da nije pogriješio bar jednom na štetu hajduka. Zašto ga nisu prijavili?

DA
Darlboro
21:22 02.11.2021.

Ma po dobrom starom običaju opet po sucima... Al to je normalno u svakoj diktaturi. Moraš imati neprijatelja kojim ćeš plašiti podanike, jer ako neprijatelja nema, gubiš svrhu postojanja, a hvala Bogu tom splitskom kupleraju stvarno nije problem naći neprijatelja... Ma....mijau mijau, kme kme

PE
peronja
20:08 02.11.2021.

eno strahonja veli da je ispravno poništen gol, a šola u sn veli da nije. šola, šola...dobra fora. kad igrač protivnika s rukama u poziciji odguvaranja,dotakne drugog, to je prekršaj, ma što šola i jakubašić željeli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije