Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet uskočio

Jako Andabak za 300.000 eura Hajduku kupio Antona Maglicu

'20.10.2008.,Split, Hrvatska - Skup Hajduka,Splitske banke i svih dionicara na Poljudu,Jako Andabak Photo: Vanja Zubcic/Vecernji list'
'Vanja Zubcic/Vecernji list'
30.06.2012.
u 20:22

Sljedeći na piku je Istrin crnoputi napadač Henri Belle, Hajduk bi za njega dao Ahmada Sharbinija i 140 tisuća eura.

Anton Maglica u srijedu bi trebao biti predstavljen kao Hajdukov igrač, već duže vremena na Makarskoj rivijeri trenira sa stručnjakom bliskim bijelima, a sada je izašlo na vidjelo tko je ključni čovjek u njegovom dovođenju.

Osijeku će 300 tisuća eura odštete platiti Jako Andabak, Hajdukov najveći pojedinačni dioničar, dolazak Maglice njegov je projekt. Sljedeći na piku je Istrin crnoputi napadač Henri Belle, Hajduk bi za njega dao Ahmada Sharbinija i 140 tisuća eura.

Žele bijeli prijateljske odnose s Puljanima, kao i s Osječanima, ne žele do Bellea zahvaljujući arbitraži HNS-a. Ode li stariji Sharbini u Pulu to će značiti da je Hajduk na njemu izgubio oko 13,6 milijuna kuna. Naime, na ime odštete u ljeto 2009. godine bijeli su za Ahmada platili 4 milijuna kuna, a procjenjuje se da je njegova godišnja plaća Hajduk stajala oko 3,2 milijuna kuna.

Sharbini je u tri sezone odigrao 38 utakmica u prvenstvu, postigao 8 golova, a 18 puta je bio u početnoj momčadi. Premalo za uložene milijune kuna. Njegov boravak u Hajduku bio je čisti promašaj. I za njega i za Hajduk.

Inače, trener Mišo Krstičević nakratko je otišao s priprema u Njemačkoj, odletio je za Rigu kako bi na djelu vidio Skonto, Hajdukov protivnika u 2. pretkolu Europske lige.

Komentara 15

ĆA
ćaćaća
21:14 30.06.2012.

dok mamić samo zarađuje na dinamu(a kad je došao u njega nije donio ništa osim traperica u gepeku)ovaj čovijek stalno iz džepa daje hajduku...svaka čast.

GR
grgazlatoper21
21:31 30.06.2012.

...pravi sportski šmeker...kupio Krešu Ljubičića.kupio Sačera iz Varteksa,evo ga i s Maglicom....čovjek zna znanje..

DO
don07
23:22 30.06.2012.

al kako ga uvali šukiju i mamiću....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije