Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKOVI NA KANTRIDI

Jajalo se i dalje nikome u Rijeci ne javlja, čeka ga kazna od 10.000 eura!

Mato Jajalo
Foto: Goran Kovacic/pixsell
15.01.2015.
u 09:02

– Cijeli sam život u nogometu, ali ovo nikad nisam doživio, a vjerojatno ni neću. Da igrač koji ima ugovor s klubom pobjegne s priprema. Teško je pronaći riječ za takvo nešto – rekao je sportski direktor Srećko Juričić.

I jučer su ljudi iz Rijeke pokušavali doći do Mate Jajala. Bila je to bezuspješna potraga, zvali su, ali se njihov igrač koji je pobjegao s priprema i dalje ne javlja.

Uredno zvoni, ali se Mato Jajalo i dalje ne javlja. Lista propuštenih poziva vjerojatno mu nikad nije bila veća. I dalje je najveća nepoznanica na Kvarneru kamo je nestao Mato.

– Cijeli sam život u nogometu, ali ovo nikad nisam doživio, a vjerojatno ni neću. Da igrač koji ima ugovor s klubom pobjegne s priprema. Teško je pronaći riječ za takvo nešto – rekao je sportski direktor Srećko Juričić.

Rijeka bi Jajala mogla kazniti s deset tisuća eura, ali to sigurno neće biti sve. Slijedi, naravno, suspenzija igrača, a mogli bi ga i tužiti arbitražnom sudu. Lako se može dogoditi da Mato na kraju ostane i bez više od deset tisuća eura jer bi njegov sadašnji klub mogao tražiti odštetu od samog igrača.

>> Više pročitajte na 24sata

>> Jajalo napustio pripreme, bijesni Riječani spremaju mu kaznu

Komentara 2

Avatar mlijeko
mlijeko
10:38 15.01.2015.

Možda je čovjek otet .....

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
12:26 15.01.2015.

Ovaj balkanski dečko je skužil da kot europskog trenerskog maga Matjaža Keka važi jedino rad i red pa se u HNK Rijeka ne osječa više svoj na svome i uz Boga i domoljublje želi ljenčariti i pare maznuti negdje drugdje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije