Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO DOGOVOR

Jadon Sancho nakon Eura prelazi u Manchester United za 100 milijuna eura!

Euro 2020 - England Training
Carl Recine/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
27.06.2021.
u 09:40

Sancho je u Borussiju došao u ljeto 2017. iz omladinskog pogona Manchester Cityja za osam milijuna eura..

Prelazak engleskog krilnog napadača Jadona Sancha (21) iz Borussije Dortmund u Manchester United trebao bi biti ostvaren u sljedeće dva tjedna, objavili su britanski mediji.

Oni tvrde da je Sancho sve dogovorio sa Unitedom, uključujući i plaću, te da su se i klubovi sporazumjeli oko odštete. Manchester United već dvije godine pokušava dovesti Sancha, ali dosad to nisu uspijevali jer nisu htjeli platiti odštetu od 120 milijuna eura.

No, sada je Borussia popustila i Manchester United će platiti 85 milijuna eura odštete, a klub iz Dortmunda može se nadati i 15 milijuna eura u bonusima. 

Sancho je u Borussiju došao u ljeto 2017. iz omladinskog pogona Manchester Cityja za osam milijuna eura. U četiri sezone zabio je 50 golova u svim natjecanjima, a samo u Bundesligi je ostvario 38 pogodaka i 49 asistencija. Ugovor s njemačkim klubom ističe mu u lipnju 2023.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije