Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER ANDERLECHTA SARKASTIČAN

Jacobs: Igrat ćemo s rezervnom postavom

Anderlecht
Sanjin Strukić/24sata
17.09.2009.
u 09:13

– Naravno, danas ćemo igrati s rezervnom postavom. Čuvamo igrače za prvenstvo - sarkastično je odgovorio trener Anderlechta na jedno od novinarskih upita.

Ariel Jacobs valjda neće oprati Dinamo kao istoimeno sredstvo za pranje rublja. Jučer je puno lijepih riječi izrekao na račun plavih, valjda ne “pili naopako”. Objasnio je i recept za prolazak skupine:

– Vidio sam Ajax prošlog vikenda i impresionirao me. Za drugo mjesto borit će se tri momčadi, zasad smo nepoznanica jedni drugima bez obzira na to koliko podataka prikupili. Recept za prolaz davno je netko postavio, osvojiti tri boda kod kuće, bod u gostima – rekao je Jacobs.

Dinamo zna kao prvaka Hrvatske, zna i bivše igrače plavih.

– Hrvatski prvak uvijek je imao dobre igrače koje smo gledali u velikim klubovima: Bobana, Šukera, Prosinečkog, Viduku, Balabana, danas Eduarda... A današnji igrači pokušat će se predstaviti na europskoj sceni – kazao je trener Anderlechta koji još nije znao hoće li moći računati na ozlijeđenog Suareza.

Na upit belgijskih kolega hoće li zbog belgijskog prvenstva čuvati svoje igrače, ponudio je sarkazam:

– Naravno, danas ćemo igrati s rezervnom postavom.

Znate li kako su bučni navijači Dinama?

– Znam i sretan sam što danas neću igrati. Upoznao sam ih kad je ovdje Belgija igrala protiv Hrvatske. Za Dinamo je to važno, navijači mogu igrati značajnu ulogu – zaključio je Ariel Jacobs.

Anderlechtova igrača Guillaumea Gilleta upitali smo boji li se Mandžukića bude li on, inače vezni igrač, morao na mjesto desnog beka.

– U Anderlechtu sam igrao protiv mnogo velikih igrača, volim igrati protiv jakih suparnika – rekao je Gillet.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije