Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjednica

Izvršni odbor Dinama dao povjerenje bugarskom stručnjaku

22.11.2016., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga prvaka, skupina H, 5. kolo, GNK Dinamo - Olympique Lyonnais. Trener Ivaylo Petev.  Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/9
24.04.2017.
u 20:46

Sedam kola prije kraja prvenstva plavi imaju pet bodova manje od vodeće Rijeke. Liga se nastavlja u utorak a Dinamo igra kod Slavena, a Rijeka kod kuće protiv Osijeka

Ivajlo Petev ostaje Dinamov trener. Naime, dva dana nakon poraza od Hajduka u Maksimiru 0:2, zasjedao je Izvršni odbor Dinama koji je dao povjerenje bugarskom stručnjaku.

"Izvršni odbor GNK Dinamo zasjedao je u ponedjeljak, 24. travnja na redovnoj sjednici na kojoj je dao bezrezervnu podršku glavnom treneru Ivajlu Petevu i njegovu stručnom stožeru, kao i igračima prve momčadi," piše u obavijesti na Dinamovoj službenoj stranici.

Sedam kola prije kraja prvenstva plavi imaju pet bodova manje od vodeće Rijeke. Liga se nastavlja u utorak a Dinamo igra kod Slavena, a Rijeka kod kuće protiv Osijeka. Kiksaju li plavi i u Koprivnici, Ivajlo Petev teško će više imati podršku u klubu. Zamjena da kraja sezone mogao bi biti Romeo Jozak.

>>Petev: Pogledao sam derbi s Hajdukom. Nikad nisam kukao, ali...

Komentara 8

ZG
zg223
21:11 24.04.2017.

i kaj radite sad sa svim clancima u kojima ste mu dali otkaz u ime dinama?

BJ
Bjelovar112
21:46 24.04.2017.

Nek.i Izvrsni odbor ode sa njim sramota igramo na rubu svaku utakmicu i sad izgubimo i da mu se jos sansa. Cime je on to zasluzio. Istina da je malo.do kraja i da bi se momcad tesko privikla no.cak mozda i ne bi no Osjek se nece predati samo.tako i vec ce tu sve biti jasnije .

Avatar cluesblues
cluesblues
00:41 25.04.2017.

cini se da su u dinamu cvrsto odlucili pustit prvenstvo - i to jos davno, od kad su potjerali andrijasevica (najboljeg igraca na pripremama dinama) svom konkurentu, pa kasnije angaziranje tog bugarskog neznalice, protjerivanje fernandesa i dovodjenje rekreativca samira...evo sad stoje cvrsto iza njega, makar momcad ne postoji, igraci evidentno nazaduju, nema ni igre ni rezultata...vjerojatno neko ima koristi od neznalice bratka i cijele ove papazjanije, a to sigurno nisu navijaci dinama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije