Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klinsmann u Tel Avivu

Izralsko-njemački pakt prijetnja je Slavenu Biliću

Jürgen Klinsmann
Reuters
11.02.2010.
u 16:50

Čelni ljudi nogometnog saveza Izraela ponudili su Jürgenu Klinsmannu 2,5 milijuna eura godišnje da preuzme njihovu vrstu.

U potrazi za nasljednikom Drora Kashtana, bivšeg izraelskog nogometnog izbornika, a uoči kvalifikacija za Euro 2012., posljednjih se dana spominjalo puno poznatih imena iz svijeta nogometa. Frank Rijkaard, Fatih Terim i Zico tri su najzvučnija, no vrlo brzo su svi oni demantirali da žele doći u Tel Aviv.

No, jučer, prema pisanju njemačkog Bilda, stigla je zapravo prava poslastica. Visokotiražni njemački list tako je otkrio da je prvi kandidat za klupu Izralea proslavljeni njemački nogometni reprezentativac, kasnije i izbornik Njemačke (s kojom je bio treći na SP-u 2006. godine), 45-godišnji Jürgen Klinsmann. Navodno da se radio o ponudi od 2,5 milijuna eura godišnje.

Kao drugi kandidat spominje se također Nijemac Bernd Schuster. Priča je sama po sebi zanimljiva i zbog političke prošlosti Njemačke i Izraela, te ne bi čudilo da je na neki način i ova ponuda u sferi političke volje.

A, nama je itekako zanimljivo vidjeti hoće li Klinsmann koji je pokazao trenerski talent preuzeti reprezentaciju Izraela koja je suparnik našoj reprezentaciji u F skupini kvalifikacija za nogometno EP. Ako bi na klupu sjeo Nijemac, to bi svakako bilo i upozorenje i za Bilić boyse, jer riječ je o kvalitetnom treneru.

Podsjetimo, Izraelci su svojedobno, tražeći novog izbornika, odaslali ponudu i na adresu Slavena Bilića. No, hrvatski izbornik je tu ponudu iz Tel Aviva bez razmišljanja odbio.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar LaMer
LaMer
18:38 11.02.2010.

Dao Bog da dođe Klinsi , tak je lik ko trener TOTALNI BEZVEZNJAK i pojma nema . Osim njemačke repke je vodil samo Bayern gde su ga najurili nakon samo 6 mjeseci i proglasili najlošijim trenerom u povijesti Bayerna ! Osim bahatosti i arogancije nije do sada niš ko trener dokazal !

LU
luena
19:26 19.02.2010.

Au Falkicu ali si ga zabrljao...Covjece sad se vidi vase poznavanje nogometa i trenera...Jadan nebio ,Klinsi je srece ima ona Sp-u sa DFb-om Vise je bio Jogi Löw trener nego Klinsi....Da nije za trenera vidjelo se sa Bayernom,ovi su samosamo cekali da ga se rijese...Ajmo u skolu nogometa ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije