Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaci ostataka
Povratak na članak

Iznenadit će vas komentari pojedinih Srba nakon što je Zvezda posramila Cibonu u Zagrebu

Nekadašnji dvostruki prvak Europe gadno je stradao na svom parketu od beogradskog kluba

Komentari 7

PE
Perspektivan
22:29 05.10.2020.

Kako to da srbi,crnogorci u kosarci pa makedonci u rukometu mogu imat relevantne ekipe cak i u europskim okvirima a hrvati ne mogu!? Kako oni mogu imat stadione a hrvati ne mogu!? Da li su tamo jace kriminalne organizacije koje tako peru lovu!? Ili tamosnji lopovi nesto daju i za sport dok ovi nasi lopovi uzimaju sve sebi!?

VL
DI
Dinamenavek
21:18 05.10.2020.

Dok Cibona blista,BBB se bavi Mamićem! Mamiću 101% si u pravu!!!!!

VL
BE
Beskucnik
22:59 05.10.2020.

Cibona je zrtva politike , kao gradksi klub , tj Bandicev , izgubila je sponzore i SDP ove i HDZove , jedni su CEdevitasi bili ,drugi su forsirali Zagreb ili Goricu , na kraju su svi propali , Ciboni fali Mamic ili Gobac , a jedna stvar je jako tuzna , bivsi sponzori Cibone , izdasno financiraju Ljubljansku Olimpiju i Zvezdu , veliki problem je u trenerima , Hrvatska nikad nije imala vrhunske trenere , a vrhunski bivsi igraci iz zlatne generacije , su ocajni treneri , i jos losiji rukovoditelji u HKS u i klubovima , koji su opet bez novca

VL
OL
Oldmarinero
14:44 06.10.2020.

Zagreb je uništio CRO košarku, rukomet, a uskoroi i nogomet. Pokušao je i vaterpolo ali su se Dubrovčani obranili zahvaljujući entuzijazmu pojedinaca i ljubavi cijelog grada. Sad čekam kad će i Dinamo na niske grane jer su pošteni menadžeri počelii rasprodaju i izvlačenje novca. Sve dođe na naplatu hvala Bogu.

VL
Avatar Joejordan
Joejordan
22:45 05.10.2020.

Iznenadit će vas komentari pojedinih Srba nakon što je Zvezda posramila Cibonu u Zagrebu,ja kakav naslov fuj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.