Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje u Primeri!

Atletico Madrid izgubio od Levantea 0:2

Real Madrid, Atletico Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
04.05.2014.
u 19:03

Ovaj rezultat odlična je vijest za Real koji večeras igra s Valencijom. U ovom trenutku za Atleticom zaostaje šest bodova, ali ima i dvije utakmice manje

Veliko iznenađenje dogodilo se u 36. kolu Primere. Atletico Madrid doživio je četvrti prvenstveni poraz ove sezone, bolji od njega bio je Levante koji je na domaćem terenu pobijedio 2:0.

Momčad Diega Simeonea tako je platila danak napornoj utakmici protiv Chelseaja u Ligi prvaka, jer umor na igračima madridske momčadi bio je vidljiv. Levante je poveo već u sedmoj minuti, Diop je ubacio iz kornera, a Filipe skrenuo loptu u vlastitu mrežu.

Atletico je nakon toga krenuo u potpuni napad, ali nedostajalo im je ubojitosti. U 14. minuti Villa je bio u dobroj situaciji, ali je pucao ravno u vratara. I nakon toga Atletico je imao inicijativu, ali nije bilo velikih prigoda sve do 65. minute kada je Diego Costa sa samo nekoliko metara od gola pucao pokraj desne vratnice. A kazna za to došla je samo četiri minute kasnije kada je Casadesus povukao po lijevoj strni i ubacio za Barrala koji je bio sam u kaznenom prostoru i postavio konačni rezultat.

Ovaj rezultat odlična je vijest za Real koji večeras igra s Valencijom. U ovom trenutku za Atleticom zaostaje šest bodova, ali ima i dvije utakmice manje. U slučaju da pobijedi u obje, izjednačio bi se s gradskim rivalom. I tada bi Atletico bio u prednosti jer je bolji u međusobnim omjerima, ali ima i teži raspored do kraja. Naime, u posljednjem kolu mora u goste Barceloni koja je nakon ovog rezultata ostala u nekim kombinacijama za naslov prvaka jer ima samo tri boda manje od Atletica...

>>Sammir igrao u remiju Getafea na Nou Campu: Barca se oprostila od naslova?

Komentara 2

PR
ProCro
19:49 04.05.2014.

Ako Real jednu tekmu izgub, a Barcelona u zadnjem kolu Atletico pobjedi, Barcelona osvaja naslov prvaka Spanjolske!

DU
Deleted user
19:36 04.05.2014.

Da slušam svoje instinkte sad bih bio pokupio dobru lovu na kladionici. Ali šteta što se ne kladim :-). Ovo nije ništa čudno s obzirom na veličinu balona na koju se Atletico napuhnuo unazad par tjedana (ne mislim u negativnom smislu, nego na kombo adrenalina, ushita i energetskog naboja). Moralo je puknuti negdje. A Levante zna zakuhati velikima. Nadao sam se takvom raspletu danas jer navijam za Real, i to se dogodilo. U 9 pići Real i ovo je prilika da se zakomplicira stvar do daske. Ostaje vidjeti hoće li Barca u zadnjem kolu pustiti Atleticu tekmu da postanu prvaci jer sama ionako nema praktične šanse za osvajanje Primere, a mislim da bi radije bili valjda pri dnu ljestvice nego da Real postane prvak. Može Barca eventualno preskočiti Atletico ako im to štogod znači, a i imaju motiv vratiti im za izbacivanje iz lige prvaka. Vidjet ćemo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije