Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužne vijesti

Iznenada umrla slavna hrvačica, za deset dana je trebala proslaviti 40. rođendan

Ashley Massaro
Foto: instagram.com/ashleymassaro
17.05.2019.
u 18:42

Prve informacije govore da policija ne sumnja na bilo kakvo djelo koje bi zahtijevalo istragu

Ashley Massaro, slavna američka hrvačica, iznenada je umrla u četvrtak, deset dana uoči 40. rođendana. U ovome trenutku još nije poznato što je bio uzrok smrti, no prve informacije govore da policija ne sumnja na bilo kakvo djelo koje bi zahtijevalo istragu.

Massaro je pronađena u svom domu u Long Islandu bez svijesti, no po dolasku u bolnicu je već bilo kasno te su liječnici mogli samo konstatirati smrt.

Profesionalnim hrvatnjem u organizaciji WWE se počela baviti 2005. godine, a za razdoblja najveće slave je pozirala i za magazin Playboy.

Iz WWE organizacije je istupila 2008., a u međuvremenu se pojaviljivala u televizijskim serijama i video spotovima glazbenih izvođača. Hrvanju se nakratko vratila 2017. godine.

>>> Doris Pole osigurala je na Svjetskom prvenstvu medalju

Ključne riječi

Komentara 2

PR
prajdali100
20:05 17.05.2019.

Prerano je otišla...a nešto je bilo, valjda ćemo saznati o čemu se radi.

JO
Joskez
01:11 18.05.2019.

Čuj poznats hrvačica, bože me sačuvaj ovakvih članaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije