Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trijumf plavih
Povratak na članak

Izjava Bjelice razveselit će Dinamove navijače!

Vidjeli smo Dinamo koji smo gledali prošle sezone. Odigrali smo veliku utakmicu i apsolutno zasluženo prošli - istaknuo je Dinamov trener Nenad Bjelica

Komentari 4

Avatar doog_kool
doog_kool
23:16 13.08.2019.

I da se nedaj Boze ispadne od Rosenborga nista strasno. Skupine europskog natjecanja su izborene,financije su popravljene, momci su prava klapa, imamo 25 igraca koji su svemirski brodovi za domaca natjecanja,a u europi sta dragi Bog da!!!

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
07:32 14.08.2019.

Junački u gostima, 4:0, sve čestitke igračima i treneru.

VL
IC
icakica123
23:22 13.08.2019.

Ako ćemo prikazati, ovakvu kompletnu i fleksibilnu igru sa puno utrčavanja u šesnaesterac i kohezivnom obranom prolazimo dalje bez problema. Prognoza s Rosenborgom: 1:0 ili 2:1 za Dinamo. Realan je 1:0.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.