Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKOLA DRAGAŠ:

'Izgleda da su se skupštinari uplašili prisustva Bandića'

Nikola Dragaš
Sanjin Strukić/PIXSELL
12.11.2013.
u 23:24

Redovna, deveta po redu, sjednica skupštine Zagrebačkog športskog saveza, trajala je malo više od pola sata.

Redovna, deveta po redu, sjednica skupštine Zagrebačkog športskog saveza, trajala je malo više od pola sata. Svi izvještaji bili su jednoglasno prihvaćeni, bez suvišnih pitanja.

- Izgleda da su se skupštinari uplašili prisustva gradonačelnika Milana Bandića pa nitko ne želi diskutirati - našalio se Nikola Dragaš, predsjednik ZŠS-a.

Milan Bandić nije čest gost skupština ZŠS-a, a u svom kratkom obraćanju istaknuo je kako je veliki ljubitelj sporta i kako je financijska situacija sve teža.  Novi članovi skupštine ZŠS-a postali su Društvo sportaša veterana i rekreativaca, te Zagrebački savez dizanja utega.

Komentara 1

TZ
Tamna zvjezda
09:48 13.11.2013.

No za dynamo nema problema. I dalje će Bandić krvavo zarađeni novac poreznih obveznika iz cijele Hrvatske, koji se na žalost, zbog centralizirane države, sljeva u Zagreb, dati dynamu, i "braći Dalton".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije