Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vratili se iz Koreje

Izbornik Štimac zašutio kad je stigao kući

Štimac
Slavko Midzor/PIXSELL
12.09.2013.
u 11:32

– Nadam se da će protiv Belgije Maksimir biti pun, a da će reprezentacija imati svoj dan

Igor Štimac je iz tuđine prema Hrvatskoj, čiji je izbornik, napucavao gnjusne izjave, a kad je stigao kući, naprosto je – zašutio. Bivši stoper (napokon) je stao na loptu. Tako će neko vrijeme i ostati... Možda i bolje.

Pred mikrofone je, nakon 13-satnog leta iz Koreje "business" klasom, stao predsjednik HNS-a.

– Svi znamo što znači uzeti bod u Beogradu i otići na tako dalek put. Međutim, hrvatska nogometna mladost pokucala je u Koreji na vrata i gledali smo odličan susret. Ne zaboravimo, Koreja je već sudionik SP-a, a pobijedili smo ih – rekao je Davor Šuker.

Vjerujete li i još da je moguće biti prvi u skupini?

– Ne trebamo se time zamarati. Trebamo odigrati utakmicu po utakmicu, onako kako razmišljamo od početka kvalifikacija. Nadam se da će protiv Belgije Maksimir biti pun, a da će reprezentacija imati svoj dan.

Je li bilo problema u Koreji, što se financija tiče, jer ipak se tamo niste pojavili u najjačem sastavu?

– Vidite da nisam zabrinut, pa možete zaključiti da nije bilo problema. Uostalom, odmarali smo igrače koji će sada igrati Ligu prvaka i Europsku ligu...

Josip Pivarić jedan je od onih na koje je "vatreni devet" mislio kada je govorio od dečkima koji "kucaju" na vrata.

– Ne stignem puno slagati dojmove, imao sam prvu asistenciju za reprezentaciju, presretan sam. Čeka me sad derbi s Hajdukom, pa Europska liga... Dajem sve od sebe.

Je li vam izbornik u Koreji dao da pratite naše medije?

– Svi prate što se događa, ali pokušavamo to izbjegavati, ne pričati puno o tome. Mi se čak neki puta i nasmijemo na sve to.

>>Štimac je nakon osam utakmica slabiji od Bilića u sva tri ciklusa

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije