Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE HTIO PREGOVARATI

Izbornik Srbije Dragan 'Piksi' Stojković odbio je bogatu ponudu iz Saudijske Arabije

Beograd: Trening nogometne reprezentacije Srbije uoči utakmice protiv Litve
Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
17.09.2023.
u 17:37

Pored nekih ponuda koje sam imao, u startu sam bio vrlo kategoričan i rekao sam da ne želim pregovarati i razgovarati jer sam pod ugovorom s Nogometnim savezom Srbije. Kroz svoju karijeru to znam itekako poštovati pa ne dolazi u obzir da radim nešto iza leđa Saveza - rekao je Stojković

Izbornik nogometne reprezentacije Srbije Dragan 'Piksi' Stojković otkrio je kako je nedavno odbio veliku ponudu za preuzimanje kluba u Saudijskoj Arabiji.

Kao što već znamo, saudijski klubovi su ove godine u svoje redove doveli velika nogometna imena poput Cristiana Ronalda, Karima Benzeme, N'Gola Kantea te našeg Marcela Brozovića.

U saudijskom Al-Hilalu igraju i dva nogometaša koja brane boje srpske reprezentacije, Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović, pa je Piksi otkrio da je i njemu bio ponuđen odlazak na Bliski istok kad je pričao o statusu spomenutih reprezentativaca.

- Da sam i ja igrač, isto bih išao tim putem, ali, šteta, ne igram više. Pored nekih ponuda koje sam imao, u startu sam bio vrlo kategoričan i rekao sam da ne želim pregovarati i razgovarati jer sam pod ugovorom s Nogometnim savezom Srbije. Kroz svoju karijeru to znam itekako poštovati pa ne dolazi u obzir da radim nešto iza leđa Saveza - rekao je Stojković

Srpski list Kurir je u lipnju pisao da je Stojković odbio višemilijunsku ponudu saudijskog Al-Ahlija, koji je na kraju iz Salzburga angažirao trenera Matthiasa Jaisslea.

Al-Ahli je, kao i brojni saudijski klubovi, doveo dosta velikih imena u svoje redove. Doveli su Roberta Firmina, Riyada Mahreza, Francka Kessieja i Allana Saint-Maximina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije