Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Argentina

Izbornik Sabella: Dosta je već tih napada na Messija, ne igra on sam!

'Argentine footballer Lionel Messi watches the ball during a football match in Kolkata on September 2, 2011. Argentina\'s football team, lead by the newly elected captain Lionel Messi, beat Venezuela
'DIBYANGSHU SARKAR'
12.11.2011.
u 22:20

Argentinu je spasio rezervni igrač, napadač Napolija Ezequiel Lavezzi. Kritičari su se, već po običaju, opet najviše namjerili na najboljeg igrača Argentine Lionela Messija.

Novi kiks Argentine obilježio je 3. kolo južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo 2014. godine. Na svom su travnjaku u Buenos Airesu gauči osvojili samo bod protiv Bolivije (1:1), a i do njega su stigli tek poslije vodstva gostiju. Argentinu je spasio rezervni igrač, napadač Napolija Ezequiel Lavezzi. Kritičari su se, već po običaju, opet najviše namjerili na najboljeg igrača Argentine Lionela Messija.

– Znao sam da ćete me opet to pitati. Pa zar moram nakon svake utakmice objašnjavati da nije Messi jedini krivac kada nam se dogode kiksevi! Najbolji je igrač na svijetu, ali to ne znači da mora sam rješavati utakmice - rekao je pomalo ljutiti izbornik gaučosa Alejandro Sabella.

Komentara 3

OB
-obrisani-
22:56 12.11.2011.

To bi morala biti velika pouka igracima hrvatske repke....... Nitko ne moze sam pa ni fantastican igrac kao sto je Messi.......Ovakav pristup kao sto smo imali protiv Turske ( svi za jednog ,jedan za sve) moramo posto poto zadrzati i njegovati

Avatar Idler 3
Idler 3
22:59 12.11.2011.

Samo jedan kojeg pamtim je mogao sam - Maradona !!!

Avatar poljicanin
poljicanin
10:28 13.11.2011.

Najveća Messijeva griješka je što se nije odlučio igrati za Španjolsku.Sve bi se posložilo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije