Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reprezentacija

Izbornik nosi bradu i brigu na srcu

\'11.08.2010., Varazdin- Kvalifikacijska nogometna utakmica izmedju Hrvatske u 20 i Norveske u 20 reprezentacije. Ivan Perisic. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL\'
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/8
25.01.2011.
u 13:45

Na popisu kandidata nije bilo iznenađenja, a Bruggeovu napadaču to je nagrada za dobre igre

Dosadašnji mladi hrvatski reprezentativac i napadač Bruggea Ivan Perišić jedino je novo ime na popisu izbornika Slavena Bilića za prijateljsku utakmicu protiv Češke u Puli (9. veljače). Na popisu je i Mario Mandžukić, iako je iz Njemačke stigla vijest da je slomio drugi prst desne noge...

Mandžukić upitan

– Razgovarao sam s Mandžukićem, riječ je o vrlo bolnu otvorenom prijelomu. Ta ga je ozljeda pogodila u najgore vrijeme, tek se standardizirao u momčadi. Vidjet ćemo kakvu će terapiju imati. Ozdravi li, doći će na okupljanje u nedjelju 6. veljače u Zagreb – rekao je Bilić, koji je prošli tjedan obišao sve naše reprezentativce u Njemačkoj, kao i kvartet u Londonu.

– Luka Modrić je prava zvijezda ne samo engleskog nogometa, svi smo presretni zbog njega. Nažalost, s ostalom trojicom naših igrača u Tottenhamu situacija nije sjajna. Da barem malo igraju, nego ne igraju uopće! Srećom, nije im pao motiv, nezadovoljni su, ali nisu izgubili glavu. Žele igrati i pokušavaju se nametnuti menadžeru Harryju Redknappu. Razgovarao sam s njim, ne možemo mu ništa zamjeriti, Tottenham je pun izvrsnih igrača, Harry bira momčad i trenutačno je odabrao neke druge, a ne Pletikosu, Ćorluku ili Kranjčara. Iako ih cijeni i hvali.

Opasno neigranje

Hoće li netko od njih već sad promijeniti klub?

– Ne znam, to su njihove privatne stvari. Najbolje je da oni govore o svojim planovima. Uglavnom, iako ne igraju, kod mene su u prvom planu, ali imat ćemo problema produži li se to sjedenje na klupi. Nemamo tako širok izbor igrača da bismo lako mogli nadoknaditi Ćorluku ili Kranjčara. A potrebni su nam posve spremni, u natjecateljskoj formi.

Pletikosa je drugi vratar. A treći?

– Nisam pozvao trećeg vratara za Pulu, nema potrebe. A među kandidatima su Subašić, Blažević, Kelava, nadam se da će to uskoro biti i Delaš – kaže Bilić.

Nakon okupljanja, naši će igrači odmah otputovati u Rovinj, odsjest će u hotelu “Park”. Utakmica s Česima igra se u srijedu u 17.45 sati, na novom stadionu “Aldo Drosina” u Puli.

– Stadion je prekrasan, to bi trebao biti model za gradnju stadiona u Hrvatskoj – rekao je Bilić.

Vedran Runje (Lens)

Stipe Pletikosa (Tottenham)

Darijo Srna (Šahtar)

Josip Šimunić (Hoffenheim)

Vedran Ćorluka (Tottenham)

Ivan Strinić (Hajduk)

Dejan Lovren (Lyon)

Gordon Schildenfeld (Sturm)

Šime Vrsaljko (Dinamo)

Danijel Pranjić (Bayern)

Ognjen Vukojević (Dynamo Kijev)

Tomislav Dujmović (Lokomotiv Moskva)

Luka Modrić (Tottenham)

MIlan Badelj (Dinamo)

Ivan Rakitić (Schalke)

Niko Kranjčar (Tottenham)

Ivo Iličević (Kaiserslautern)

Ivan Perišić (Brugge)

Mario Mandžukić (Wolfsburg)

Eduardo da Silva (Šahtar)

Mladen Petrić (HSV)

Nikola Kalinić (Blackburn)

Nikica Jelavić (Glasgow Rangers)

Srđan Lakić (Kaiserslautern)

Komentara 5

Avatar Topgen
Topgen
12:03 26.01.2011.

Perisic je dobar igrac a kad se oslobodi onoga \"igram kad mi se igra\" , bit ce jos bolji. Mandzukic je u Njemackoj postao sasvim drugi nogometas. Na jednoj tekmi, gledao sam, pretrci vise nego sto je trcao cijelu sezonu u HR.

VA
Vatrenko
14:25 25.01.2011.

konacno! Bravo Perisicu! Sad si tu gdje i pripadas ;) Cestitam

JR
J-RASH
15:23 25.01.2011.

Perišić je zaslužio poziv, ali Pletikosa i Mandžukić? A daj me nemoj....Pa Stipe ni na treningu ne brani već 3 godine, o Mandžukićevoj \"formi\" isto sve znamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije