Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA MJESTA

Izbornik Kovač: Niko Kranjčar nije otpisan iz kadra

Niko Kranjčar
Igor Kralj/PIXSELL
07.10.2014.
u 10:00

- Ima još nekoliko tjedana za rad, da se “napuni”, i sigurno ga nismo zaboravili – kazao je izbornik.

Niko Kovač tvrdi da njegov imenjak Kranjčar nije bivši reprezentativac.

– Niko Kranjčar je u kijevskom Dinamu bio trenirao s drugom momčadi. Sad se vratio u Englesku i gledamo njegove utakmice. Znam u kakvom je stanju, a ono nije onakvo kao uoči SP-a. Ima još nekoliko tjedana za rad, da se “napuni”, i sigurno ga nismo zaboravili – kazao je izbornik.

Najavio je sraz s Bugarima (petak, 20.45).

– Nisu bili deset godina na velikom natjecanju i stvaraju ozbiljnu momčad, što se vidi i po tome da Ludogorec igra u Ligi prvaka. Iz te momčadi pozvano je šest igrača. U Sofiji nas čeka težak protivnik i vruća atmosfera, bit će to velik izazov, ali uvjeren sam da smo se dobro pripremili. Dečki znaju da je to ključna utakmica, koja bi nam donijela “break”, jer izvući dobar rezultat na gostovanju velika je stvar. Iako nemaju igrače kao što imamo mi, u velikim klubovima, jako su kvalitetni. Najveća opasnost prijeti s desne strane jer su jako ofenzivni, a uvjerljivo najopasniji je kapetan Popov - dodao je Niko.

Pratite li Ivicu Vrdoljaka iz poljske Legije?

– Ivica Vrdoljak igra u dobroj ligi i dobrom klubu, ali na toj poziciji nemamo velikih problema i nogomet kakav želimo igrati možemo i s ovim igračima. Kao što su Xabi Alonso, Schweinsteiger ili Pirlo koji je nekad bio “desetka”. Kod nas su to Modrić i Rakitić – zaključio je Kovač.

>> Niko Kovač: Nemam problema s kritikama ako su stručne i dobronamjerne

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije