Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ HOFFENHEIMA
Povratak na članak

Izbornik ga prekrižio, a Kramarić poručuje: Nisam u sukobu s Čačićem

- Nisam u sukobu s Čačićem. Ne mogu govoriti o detaljima, ali namjeravam i dalje igrati za reprezentaciju - rekao je Kramarić.

Komentari 4

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
07:41 26.05.2017.

Izbornik ga prekrižio, a Kramarić poručuje: Nisam u sukobu s Čačićem jer sam dosta dobar sa njegovim šefom i gazdom balkanskog baluna pravim hrvatom gospodinom Zdravkom Mamićem.

VL
GV
golub Vaso
07:04 26.05.2017.

ne želim o tome pričati, svaki odgovor

VL
Avatar lisabon
lisabon
08:02 26.05.2017.

Pavicu,kako te nije sram pisati ovakve clanke?Pa ti nemas pojma sta se Kramaric dogovorio s Cacicem?Namjerno izbjegavas napisati da je Kramaric povrijedjen,da je igrao ozlijedjen jer je trebao klubu.I sad mu je klub dao prijevremeni odmor da zalijeci ozljedu.A ti pises da ga je Cacic otpisao!!!!!!!Vjerojatno treba ,po direktivi stalno blatiti reprezentaciju,savez i selektora.Pa dokle doseze ta mrznja? Sad ti i tebi slicni zivite za utakmicu s Meksikom i zarko zelite da reprezentacija izgubi,tako daodmah krenu clanci da se rusi ugled,da Cacica treba smjeniti,da je Suker kriminalac da Mamica treba zatvoriti i slicno.A ako pobijedimo ,onda necete nista pisati. Ima li kraja toj hajki?Fuj,gade mi se likovi poput tebe.

VL
TW
TWITOIST
08:36 26.05.2017.

Mozda Kramaric govori o Ratomiru Cacicu iz HNS-a reformista.Kramaricu i ja mislim da i nije neka cast igrati u timu u kojem igra Duje Cop i Josip Pivaric.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.