Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČVRSTO UZ NJEGA
Povratak na članak

Izbornik brani bivšeg dinamovca: Bio je izvanredan, poseban je i ne zaslužuje kritike

- Nemam nikakve primjedbe, moram ih pohvaliti. Vrijeme je da se sada odmore.

Komentari 1

DM
drazen.muhvic
13:07 08.07.2021.

Svatko od tih gurača napuhane kožne mješine zaslužuje kritike (i loše i dobre) sve dokle god ih mi plaćamo... Samo mi nemojte drobiti kako ih plaćaju njihovi klubovi, vlasnici i sponzori. Otkuda klubovima novac? Otkuda vlasnicima novac? Otkuda sponzorima novac? Od mene, od tebe, od svih nas! Jer, logično, mi kupujemo ulaznice, dresove i sve te silne proizvode koje prodaju ti sponzori, koji onda bacaju pare na te nogoloptače, a sve u svrhu marketinške promocije kako bi nam još više prodali svojih proizvoda od koje će dio zarade opet dati tim klubovima, a oni svojim igračima. Znači, pojednostavljeno, mi ih plaćamo - mi ih možemo i "pljuvati" ako zasluže...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.