Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povijesni uspjeh
Povratak na članak

Bašić nakon pobjede nad braniteljima naslova: Igrali smo kao da je finale

Hrvati su nam stvorili dosta problema, spriječili su nas u namjeri da igramo svoju igru, kaže nigerijski izbornik Emmanuel Amuneke.

Komentari 5

GU
General_U
09:11 24.10.2015.

bravo mali vatreni sretno u osmini finala.

VL
MK
mksdk
09:45 24.10.2015.

Čestitke mladim hrvatskim igračima, stručnom stožeru i svima koji su pošteno i odgovorno radili svoj posao. Nadam se da će svi skupa nastaviti tako, bez obzira na sve pritiske i podmetanja s kojima su suočeni.

VL
VL
????
12:07 24.10.2015.

Gledao sam sve tri utakmice i moram priznati da sam ugodno iznenađen igrom reprezentacije. Rezultati utakmice baš ne odražavaju igru, što znači da toj generaciji fali igrač koji ima nos za gol, što znači da ćemo i u budućnosti imati taj problem kao što ga imaju i današnja A reprezentacija. Mladi igraju vrlo agresivno, zadnja linija igra visoko što ih koji put dovede u probleme kao protiv Nigerije kad su primili gol iz skoro jedinog udarca prema golu do tada, ali to su juniori pa se da ispraviti. Sviđa mi se kako su se vratili nakon 0:2 protiv Amerikanaca, a trebali su na kraju pobijediti. Imali su stativu u zadnjih 15 minuta i još neposredno prije sučeva zvižduka još jedna stativa i greda su spriječili 3:2 pa da preokret bude potpun. Volio bih da ovako igra i A reprezentacija u napadu, naravno uz bolju preciznost naprijed. Uglavnom, dečkima svaka čast jer stvarno na terenu daju sve od sebe i ne štede se kao što imam dojam kod nekih u A reprezentaciji.

VL
MA
-Marsijanac-
16:36 24.10.2015.

U toj tekmi je Basic izgubio tonu zivaca.

VL
ED
europski dinamo
10:16 24.10.2015.

Igrao koji dinamovac?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.