Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUBROVNIK

Izbacio ih iz kupa, a oni ga “nagradili” klupom

Pavo Strugačevac
Emir Fulurija/VLM
06.10.2009.
u 14:12

Prošle sezone najveći nogometni događaj na dubrovačkom području bilo je gostovanje Hajduka na Grudi u sklopu osmine finala Hrvatskog kupa.

Pred nekoliko tisuća navijača, Konavljanin je igrao dobro protiv Splićana, a i poraz 2:0 bio je pristojan. Mnogi poznavatelji nogometa rekli su tada da je najzaslužniji za dobar rezultat Konavljanina trener Pavo Strugačevac, koji je klub iz Čilipa napustio u polovini prošle sezone.

Kovčezi uvijek spremni
No, ta se trenerska ptica sada vratila svojem jatu. U međuvremenu vodio je Moslavinu, koja je bila kobna za Konavljanina u šesnaestini finala ovogodišnjeg kupa.

- Trener nikada ne smije reći da se neće vratiti u neki klub i uvijek treba imati spremne kovčege. Poziv iz Konavljanina nisam odbio jer sam u prošlom mandatu bio dobro primljen, a izbacivanje s Moslavinom svojeg sadašnjeg kluba iz kupa podsjeća malo na prošlu sezonu. Tada sam s Konavljaninom izbacio Belišće, a poslije sam trenirao u Belišću - kaže Strugačevac.

Podignuti samopouzdanje
Pavo Strugačevac preuzima klub Konavljanin nakon što je momčad nanizala nekoliko poraza, a ritam utakmica ne ostavlja puno vremena za treninge.

- Većinu igrača poznajem, a ove nove ću brzo upoznati. Momčad je vjerojatno izgubila na samopouzdanju zbog nekoliko loših rezultata, ali ja vjerujem u ovaj sastav i mislim da ćemo do kraja sezone napraviti dobre stvari - završio je Pavo Strugačevac.

Poznati stručnjak na klupi Konavljanina naslijedio je Veselina Zrilića, koji će vjerojatno ostati u klubu. Međutim u kojoj će ulozi ostati, još se ne zna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije