Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NASTAVLJAMO S RADOM'
Povratak na članak

Izbačeni pristaše Mamića oglasili se priopćenjem: Nismo iznenađeni, ovo je nasilje nad zakonom

- Izvršni odbor glasovanjem 7:6 odbio je provesti zaključak i odluku skupštine kluba o razrješenju člana uprave i time odlučio ignorirati i poništiti demokratski izraženu volju većine. Na rad Nadzornog odbora, kao neovisnog tijela, ne mogu ni na koji način utjecati niti Uprava niti Izvršni odbor kluba, jer poput Izvršnog odbora i Nadzorni odbor za svoj rad odgovara isključivo Skupštini koja ga bira i razrješuje - navode.

Komentari 11

KA
kanđija
18:02 03.02.2023.

Potpuno su u pravu. Nazorni odbor može razriješiti jedino Skupština koja ga i imenuje. Isto tako članove izvršnog odbora imenuje i razriješuje Skupština. Tako je u svim statutima udruga pa i u Dinamovom statutu. To sto si Barišić i ekipa uzimaju da odlučuju o nečemu o čemu nisu nadležni je druga priča. Da je sam nadzorni odbor dao ostavku mandat im traje do iduće skupštine koja se mora po zakonu sazvati u roku 15 dana i izabrati novi nadzorni odbor. Izgleda da milicajac Antolić i Barišić nemaju pojma što kaže Statut.

VL
KA
kajinx
01:55 04.02.2023.

Dinamo im je trn u oku, uništavaju ga od 1945., uporno i dosljedno!

VL
DU
Deleted user
12:42 04.02.2023.

Dinamo očito treba upropastiti. Dinamo je praktički jedini klub na ovim prostorima koji bilježi u stvari izvanredne rezultate s obzirom na okruženje. Uzastopni prvak nebrojeno puta, bez konkurencije, ne samo prolaznik u europskim natjecanjima. I svatko normalan rekao bi bravovo za sve strukture kluba, ali ne. Rezultati očito nisu kriterij i netko je odlučio srušiti Dinamo. Pa gdje to ima ? Gdje se ruše uprave uspješnih klubova ? Ruše se zato jer nije po našem ćefu. Gdje navijači uspješnog kluba traže smjenu uprave. Ludilu očito nema kraja. To smo mi. Sve može ali uspješan nemoj biti.

VL
BE
Berri
19:26 03.02.2023.

Svi oni jako dobro žive od Dinama i na račun Dinama .Imaju 30 premium vozila na leasing, sve Mercedesi i Audiji, imaju besplatne ulaznice za Dinamo, nitko od njih nije dao niti jednu kunu i uživaju. Još se mogu prodatii Livaković , Bruno Petković, Ademi, Baturina, Ivanušec, Ristoski i Perić, omladinski pogon sve manje izbacuje, Ante Čačić je osigurao dobru poziciju da sada može još spremiti milijun eura i to je to.

VL
OT
otrovnijezik
17:46 03.02.2023.

Ma nije moguće. Izgurali ih iz nečega gdje su besplatno uzimali pare a prije toga oni druge izgurali. Ma sram ih može biti ne daju im više novce ispod stola.

VL
DU
Deleted user
18:37 03.02.2023.

Koliko im je trebalo da ih maknu i to usred Zagreba. Jadno, kod nas ništa ne funkcionira

VL
ZV
zvezdomor
18:31 03.02.2023.

sikter bando , već jednom

VL
Avatar tkozna
tkozna
19:27 03.02.2023.

Prića je završena i idemo dalje. Oni su izbačeni iz članstva GNK Dinamo a time i iz Nadzornog odbora. Nitko nije ukinuo Nadzorni odbor GNK Dinamo i isti se treba dopuniti novim članovima!

VL
TM
trade_mark
18:22 03.02.2023.

Ajde sada lijepo gospodo pakirat kofere i nazad za čitluk! Sretno vam bilo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.