Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI TRANSFER

Iz treće hrvatske lige u Serie A: 16-godišnji Bitunjac potpisao za Fiorentinu

Frane Bitunjac
Foto: hnk-sibenik.hr
28.01.2014.
u 23:17

Bitunjac ipak neće odmah otići u Italiju, već će igrač Fiorentine službeno postati 1. srpnja ove godine.

Iz treće hrvatske lige do transfera u četvrtu momčad talijanske Serie A. Upravo to je priča 16-godišnjeg Frane Bitunjaca koji je danas u Italiji potpisao trogodišnji ugovor s Fiorentinom.

Bitunjac ipak neće odmah otići u Italiju, već će igrač Fiorentine službeno postati 1. srpnja ove godine.

- Posao je odrađen na zadovoljstvo kluba, a i Frane, je, naravno zadovoljan. Interesira ga samo rad. Ovu smo priliku iskoristili i da čelnicima Fiorentine uručimo pismo namjere o suradnji, što su oni i prihvatili - rekao je direktor Šibenika Novica Ljubičić, koji je danas pratio nadarenog Bitunjaca u Italiju na potpis ugovora, prenose službene stranice Šibenika.

Nije poznato koliko će Šibenik zaraditi od ovog transfera.

Komentara 6

LI
Lisabon
07:40 29.01.2014.

Mene zanima dali je kod potpisa ugovora bio prisutan socjalni radnik?Dali se javila udruga NAS HAJDUK sa napomenom da se prodaju djeca i o tome obavjesti pravobraniteljica?Kako to da je transfer tajan,a poslovanje nije transparentno kako se to trazi?Koliko ce poreza drzavi platiti Sibenik ili to nije vazno?Naime sve to,kad je Dinamo u pitanju,pitaju i pisu sve novine,a tu nikome niosta.Mora da nisu svi klubovi jednaki ,a ni jednako interesantni drzavi i usljivim novinarima.Zgodno.

MI
mirko0410
08:23 29.01.2014.

tko je u ovoj priči ZM?

Avatar rajetin
rajetin
11:49 29.01.2014.

Idealan recept za uništiti talentiranog klinca! Malo slikanja za novine, malo love u džep (posrednicima znatno više), priključenje juniorskoj momčadi, posudba klubu nižeg ranga, anonimnost, upropaštena karijera...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije