Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TO, MAJSTORE

Iz Španjolske stižu sjajne vijesti u vezi Luke Modrića!

Luka Modrić Real Atletico
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
03.09.2018.
u 20:59

Oko 84 posto čitatelja sportskih novina AS, sa sjedištem u Madridu, smatra da će nagradu dobiti Modrić, pokazuje internetska anketa u kojoj je glasovalo 23.000 čitatelja.

Hrvatski kapetan Luka Modrić najveći je favorit da postane najbolji nogometaš svijeta, nakon što je već dobio nagradu za najboljeg igrača u Europi, pokazuju ankete objavljene u ponedjeljak.

Modrić, portugalski napadač Cristiano Ronaldo i egipatski napadač Mohamed Salah kandidati su za nagradu za najboljeg nogometaša 2018. u izboru Fife, a koja će biti dodijeljena 24. rujna u Londonu.

>> Pogledajte razgovor s fotografom kojem su vatreni promijenili život

Oko 84 posto čitatelja sportskih novina AS, sa sjedištem u Madridu, smatra da će nagradu dobiti Modrić, pokazuje internetska anketa u kojoj je glasovalo 23.000 čitatelja. Ronaldo, napadač Juventusa, dobio je 12 posto glasova a Liverpoolov strijelac Salah 4 posto.

 

Anketa sportskih novina Mundo Deportivo, sa sjedištem u Barceloni, u kojoj je sudjelovalo nešto više od 4.000 čitatelja, pokazuje slična očekivanja. U njoj je Modrić dobio 74 posto glasova, Salah 17,5 a Ronaldo 8,1 posto glasova.
 
- Puno puta ovu nagradu dobije upravo onaj koji je osvojio i Uefinu nagradu. Napravio je nešto izvanredno s Real Madridom te na Svjetskom prvenstvu, pa je zasluženo dobio tu nagradu. No, i Ronaldova sezona je bila fantastična - rekao je u ponedjeljak Alessandro Del Piero, bivši napadač Juventusa, za televiziju Sky Italia.

 

Modrić je u četvrtak u Monte Carlu dobio nagradu za najboljeg veznog igrača te za najboljeg nogometaša u Europi u izboru Uefe, a ranije je proglašen najboljim igračem Svjetskog prvenstva na kojem je Hrvatska osvojila srebrnu medalju.

 

U Atlético Madridu su, pak, razočarani što među kandidate za najboljeg nogometaša godine nije uvršten njihov napadač Antoine Griezmann, koji je s Francuskom osvojio Svjetsko prvenstvo te je proglašen najboljim igračem Europske lige.  "Bez riječi“, poručili su preko društvenih mreža iz Atlética.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
21:17 03.09.2018.

Logično!

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
21:39 03.09.2018.

Luka legenda!

Avatar Anzo 111
Anzo 111
21:52 03.09.2018.

Držimo mu palčeve i navijajmo za njega!!! A Ronaldno neka i dalje gorke suze roni, mi ćemo slaviti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije