Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJIHOVA VERZIJA

Iz Hajduka objasnili za što je mladi reprezentativac prebačen u drugu momčad

U 7. kolu HT Prve lige sastali se Gorica i Hajduk
Goran Stanzl/PIXSELL
06.04.2021.
u 20:05

Nejašmić mjesecima ne igra redovito i oko toga je njegov otac nogometni menadžer prigovarao, što očito nije pomoglo jer sezonu će završiti s drugom momčadi.

Hajdukov nogometaš Darko Nejašmić prebačen je u drugu momčad bez objašnjenja, koje je stiglo dan nakon te iznenadne odluke stručnog vodstva splitskog kluba.

- Nakon što se vratio s reprezentativne pauze, Darko Nejašmić zatražio je od trenera da ne ide na put u Zagreb jer se ne osjeća spremnim i sposobnim pomoći momčadi u susretu s Lokomotivom - objasnio je Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius pa nastavio:

- Prije prvog treninga po povratku momčadi iz Zagreba, a obzirom na nepromijenjene okolnosti, prebačen je u drugu momčad s kojom će trenirati do daljnjega, a do kada će to biti ovisi o njegovom daljnjem pristupu.

Nejašmić mjesecima ne igra redovito i oko toga je njegov otac nogometni menadžer prigovarao, što očito nije pomoglo jer sezonu će završiti s drugom momčadi.

Komentara 1

DU
Deleted user
00:02 07.04.2021.

Slijedece sezone izgleda i on i caktas u rijeci i skupa sa Frankom pobjedjuju u jadranskim derbijima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije