Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOBJEDIVI OMLADINAC
Povratak na članak

Iz Gornje Vrbe stiže jedna od najljepših priča hrvatskog nogometa, ovakvo što se ne pamti

– Ne volim posebno isticati imena, svi igrači su dobri i svi su dali obol, ali Ravlić je ove sezone bio naše prvo ime. To je igrač koji je sigurno mogao igrati Prvu ligu da je htio, ali on je egzistenciju vidio u stalnom zaposlenju – ističe Pavković

Komentari 2

SS
sokac sa drave
11:03 30.11.2020.

Nebi bilo lose da se u Splitu ugledaju u slavonce i da u zaledju sve do Imockog naprave nesto slicno pa ce imati mlade bile tice one koje sada nemaju.Tesko je jer treba onda puno raditi a priatelj Duje mi kaze bis ca sokac raditi nije to za nas.

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
07:44 30.11.2020.

Iz Gornje Vrbe stiže jedna od najljepših priča domoljubnog balkanskog nogometa, ovakvo što se ne pamti da ekipa iz Slavonije ima same pobjede i uzto zasada još nijedan igrač nije iz mizerije pobjegao za Irsku ili Njemačku. Čudo jedno balkansko.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.