Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE SPREMNO

Iz Gorice objavili: Na Zapad se ne može s Hajdukovim obilježjima. Gdje gledati utakmicu?

Velika Gorica: Gorica i Hajduk sastali se u 31. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
17.09.2023.
u 12:48

Televizijski prijenos utakmice možete pratiti na kanalu MAXSport 1 od 17 sati. Karte su rasprodane čak četiri dana prije samoga susreta 8. kola, a izgledno je da će u Veliku Goricu doći popriličan broj navijača splitskoga kluba

Gorica i Hajduk u nedjelju od 17 sati igraju utakmicu 8. kola HNL-a. Momčadi će se susresti na stadionu u Velikoj Gorici. Iz Gorice su objavili kako su sve karte rasprodane četiri dana prije samog susreta, a donose i pojedinosti vezane za organizaciju same utakmice.

"Ulazi na stadion otvaraju se u 15:00 sati, dva sata prije početka susreta. Na zapadnu tribinu stadiona neće moći ući navijači s obilježjima gostujućeg kluba (odjeća, navijački rekviziti i transparenti gostujućeg kluba). Pozivamo sve navijače da na stadion dođu što ranije kako bi izbjegli gužvu prilikom ulaska", objavili su iz kluba na Facebook stranicama.

VEZANI ČLANCI:

"Obavještavamo navijače da su sve ulaznice za utakmicu Gorica - Hajduk rasprodane. Na dan utakmice blagajne neće raditi. Vidimo se u nedjelju", stoji na Instagramu velikogoričkog kluba. Televizijski prijenos utakmice možete pratiti na kanalu MAXSport 1.

VIDEO Zgodna navijačica s Davis Cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlađe djevojke'

Komentara 6

SA
sanikol
17:38 17.09.2023.

Sa ovakvim pristupom gdje ne stignete nigdje prvi na loptu, gdje fulate zicere i gdje 50% lopti izgubite pri dodavanju, gube se utakmice gdje ste favotiti a i prvenstvo. Uostalom to Hajduk dobro zna iz dosada izgubljenih utakmnica sa znatnoo slabijim momčadima od Hajduka. To će vam se dogoditi i na ovoj utakmici ako se ne probudite.

KU
Kujttim
14:22 17.09.2023.

Osijek je dva puta zaredom izgubio, ako Hajduk danas ponovno izgubi to znači da se i Tomasu i Leki trese klupa. Iako mislim da je to pogrešno jer niti će Osijek naći boljeg trenera od Tomasa, a ni Hajduk se ne bi usrećio s eventualnom smjenom.

Avatar Salt-n-Pepa
Salt-n-Pepa
13:17 17.09.2023.

Jedino im Hajduk i rasprodaje stadione

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije