Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEĆE OD UTAKMICE

Iz Dinama još šute, ali trener Crvene zvezde se oglasio: Možda smo mogli i bolje proći

AC Milan v Red Star Belgrade - UEFA Europa League - Round of 32 - 2nd Leg - Giuseppe Meazza
Foto: Jonathan Moscrop/PA Images/PIXSELL
1/2
02.08.2021.
u 12:55

- Svi u play-offu su kvalitetni, tko god dođe do te faze, koraka do Lige prvaka. Ne dolazi se tu slučajno.

Iz Dinama su se tek službeno oglasili oko možebitnog protivnika u posljednjem pretkolu Lige prvaka, ali iz beogradske Crvene zvezde posvetili su određeni prostor toj utakmici koja je "veća od utakmice".

>>> Neredi na utakmici Dinama i Crvene zvezde

- Ukoliko Dinamo prođe 3. pretkolo natjecanja protiv Legije, protivnik plavih u play-offu bit će bolja momčad iz para FK Crvena zvezda (SRB) / FC Sheriff Tiraspol (MDA) - navode iz Dinama.

Ali, na službenim stranicama Crvene zvezde su uz takvu službenu informaciju objavili što o potencijalnom srazu ima za reći trener Zvezde Dejan Stanković.

- Najprije moramo proći treći krug kvalifikacija, kao i naši mogući protivnici. Fokusirani smo isključivo na Šerif - rekao pa nastavio:

- Moguće da će se dogoditi "classico" iz nekadašnjih dana, ako Dinamo i mi ispunimo ciljeve. Bit će vremena pričati o tome. Sigurno da bi ta utakmica bila iznimno značajna i donijela bi mnogo pažnje, ali idemo pričekati što će se događati narednih sedam dana.

Komentirao je Stanković i snagu Dinama.

- Svi u play-offu su kvalitetni, tko god dođe do te faze, koraka do Lige prvaka. Ne dolazi se tu slučajno, sve su to visokobudžetni klubovi koji imaju iskustva. Možda je moglo i bolje ili gore, ne znam, teren je mjerilo.

Komentara 2

IN
Internazionale
14:07 03.08.2021.

igračina, kakvu bombu je ima u nogama, 10 sezona je ginuo za Inter, 5 scudeta, jedna tripleta, FORZA INTER !!!

FR
freeshooter
18:27 02.08.2021.

Razumljivo se hvatati za glavu, da li ste mogli bolje proći, pa ovaj snažni europski dinamo je sigurno prejak za vas, dobiti najjačeg mogućeg suparnika i ispasti od njega, definitivno ste loše prošli...ale ale dinamo ale...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije