Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 39. godini

Ivo se vratio u Top 100 i osigurao nastup u Melbourneu

Ivo Karlović
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
14.11.2018.
u 23:03

Društvo najboljih 100 tenisača Ivo je napustio 18. lipnja ove godine, nakon što na turniru u Hertogenboschu nije uspio obraniti lanjski finale

Ivo Karlović (39) ne posustaje, ovaj je tjedan na Challengeru u Houstonu (nagradni fond 150.000 USD + gostoprimstvo) i dobro mu je krenulo. U prvom je kolu kao treći nositelj bez većih teškoća sa 6:4, 6:2 (uz 10 asova) pobijedio 14 godina mlađeg Amerikanca Marcosa Girona, 360. tenisača na ATP listi.

Za Diva sa Šalate to je iznimno važna pobjeda jer ga ona napokon vraća u Top 100 – u poretku uživo u ovom je trenutku 99. (+3) – a praktički mu osigurava i nastup na Australian Openu u siječnju 2019.

Društvo najboljih 100 tenisača Ivo je napustio 18. lipnja ove godine, nakon što na turniru u Hertogenboschu nije uspio obraniti lanjski finale (u prvom je kolu poražen od Haasea).

Sada se, uglavnom nastupima na Challengerima, uspio vratiti, što je veliko postignuće za našeg veterana koji se očito ne misli tako skoro oprostiti od profesionalnog tenisa.

Ni u Melbourneu ga neće čekati lagan zadatak, branit će ovogodišnje treće kolo (poraz od Seppija, 7:9 u petom setu), ali svjetski rekorder po ukupnom broju asova (12.936) pokazao je da se ne predaje tako lako. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije