Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napušta Dinamo

Ivo Pinto u ponedjeljak i službeno u Norwich Cityju

06.10.2013., stadion u Maksimiru, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 12. kolo, GNK Dinamo - HNK Rijeka. Ivo Pinto, Andrej Kramaric. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
02.01.2016.
u 21:50

Užarile su se i telefonske linije na relaciji Zagreb - Norwich, a predstavnici klubova usuglasili su da će na službenim stranicama transfer potvrditi u ponedjeljak...

Ivo Pinto u ponedjeljak će postati novi igrač Norwich Cityja. Tu više nema nikakve dvojbe, cijeli će transfer biti potpisan i potvrđen u jutarnjim satima, piše Goal. Portugalski branič već se gotovo pet dana nalazi na istoku Engleske, a danas je svjedočio i pobjedi (1:0) svoje nove momčadi nad Southamptonom.

Proteklih dana iz Norwicha nisu curile nikakve informacije, no onda je danas konačno stigao "bijeli dim". Ivo Pinto prošloga je tjedna uspješno obavio liječnički pregled, ali je problem predstavljao Engleski nogometni savez. Tamošnji su uredi proteklih dana bili zatvoreni, a kako je prijelazni rok i službeno započeo tek jučer (početkom nove kalendarske godine) nije bilo razloga za nikakvu žurbu.

Engleski FA tako će u ponedjeljak dobiti sve potrebne papire, pa potvrditi ovaj transfer. 

Dinamo će za portugalskog braniča inkasirati tri milijuna eura.

>>Ivo Pinto odlazi u Premierligu, Dinamo će zaraditi tri milijuna eura

Komentara 4

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
00:32 03.01.2016.

Sretno Ivo bio si borac do kraja...pol maribora kupimo za te nofce

DU
Deleted user
23:23 02.01.2016.

Već kad prepisujete plačenici prepišite do kraja. ........a ta bi svota mogla narasti na četiri milijuna ispune li se i razni bonusi. A modri su već u aktivnoj potrazi za novim desnim braničem... Dakle 1 milijunček nije za baciti too mnogi klubovi mogu sanjati. Kao što znamo uvijek ti bonusi ipak dođu na naplatu. Pinto sretno majstore. Volim te Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije