Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEKIVANI TRANSFER

Ivo Pinto napustio Dinamo i otišao u Norwich City

03.03.2015.,  Zagreb, stadion Maksimir - Hrvatski nogometni kup, cetvrtfinale, druga utakmica, GNK Dinamo -  NK Istra 1961. Ivo Pinto. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL
08.01.2016.
u 11:04

Ivo je s nama dvije i pol godine i kada je došla ponuda Norwicha koja je nama bila prihvatljiva jasno je rekao kako bi se volio okušati u Engleskoj.

Dinamo i Norwich City dogovorili su detalje oko prelaska desnog bočnog Ive Pinta u redove engleske momčadi!

Ivo je došao u Dinamo u ljeto 2013. godine iz rumunjskog Cluja i u dvije u pol godine u Maksimiru upisao 111 nastupa za Modre i napravio sjajne stvari. S Modrima je osvojio dva naslova prvaka po jedan Kup i Superkup, dva puta igrao skupine Europske lige i, naravno, ove sezone ostvario svoj veliki san i igrao skupine Lige prvaka. Na osobnoj razini zahvaljujući sjajnim rezultatima Dinama, ali i svojim igrama zaslužio je poziv izbornika u reprezentaciju Portugala.

- Ivo je s nama dvije i pol godine i kada je došla ponuda Norwicha koja je nama bila prihvatljiva jasno je rekao kako bi se volio okušati u Engleskoj. Naravno, sa sportske strane je to san svakog igrača, a siguran sam da su i financijski uvjeti za njega sjajni tako da možemo reći da su baš sve strane zadovoljne. U ime svih mu se želim zahvaliti jer je u vremenu koje je proveo u Dinamu i Zagrebu, na terenu i van njega, pokazao što znači biti profesionalac i od srca mu svi želimo puno sreće u nastavku karijere – rekao je sportski direktor i trener Modrih Zoran Mamić za službene stranice kluba.

Klubovi su se dogovorili oko svih detalja, a i sam igrač je dogovorio svoje uvjete te se samo čeka potrebna papirologija od strane Engleskog nogometnog saveza kako bi Ivo mogao upisati prve minute u novom dresu.

>> Zlatko Zahovič hvali novo pojačanje Dinama: On je strašan igrač, najbolji bek svoga godišta u Europi!

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
12:51 08.01.2016.

Hvala Pinto na svemu, nadamo se da će jednako tako uspješan bit i Stojanović iz maribora, a po njegovoj izjavi kao je ushićen što dolazi u tako velik klub kao dinamo vjerujem da hoće.

UN
unfall
12:54 08.01.2016.

Prerana prodaja igraca koji je u optimalnim godinama za vrhunske igre .Slazem se sa dovodjenjem Stojanovica , ali prvo treba izborit mjesto u momcadi , priviknut se na sustav ... za to vrijeme opet veliki problemi u obrani .

CA
Catalonia
17:48 08.01.2016.

Pinto hvala za sve kaj si dao Dinamu. Sretno i sve najbolje u daljnjoj karijeri. i zdravlje......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije