Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Los Cabos

Ivo Karlović u prvom kolu izgubio protiv Šveđanina Eliasa Ymera

Ivo Karlović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
31.07.2018.
u 10:27

Hrvatski je tenisač servirao svega sedam aseva, ali je napravio i četiri dvostruke greške

Hrvatski tenisač Ivo Karlović poražen je u prvom kolu teniskog ATP turnira u Los Cabosu, bolji je od njega bio Šveđanin  Elias Ymer sa 6-4, 6-3.

Karlović, branitelj naslova u Los Cabosu, izgubio je nakon sat vremena i četiri minute igre. Hrvatski je tenisač servirao svega sedam aseva, ali je napravio i četiri dvostruke greške.

>> Hrvatska tenisačica u bikiniju oduševila

Ivo Karlović
1/10

Švedski tenisač je osvojio više poena i na prvom i na drugom servisu (88 i 71 posto naprama 82 i 46 posto). Karlović je dva puta gubio svoj servis u meču a suparniku ga nije uspio uzeti ni jednom.

Ovo je bio drugi međusobni ogled između Karlovića, 113. na ATP ljestvici, i Ymera koji je 108. tenisač svijeta te prva pobjeda Šveđanina.

>> Pogledajte Dejana Lovrena kako iz mora dvogledom traži Šimu Vrsaljka

Komentara 4

PE
peugeot
19:25 31.07.2018.

"Dr Ivo", uopste se ne sekiraj! Nista drugo osim poraza u ovom mecu na turniru u Los Cabosu nisi mogao ni ocekivati kad si napravio samo 7 (sedam) jadnih, pisljivih asova!?! Moras kao i dosad dogurati do tee-break-a i pobijediti sa 7:6, to je tvoja dobitna formula! Inace, kakva penzija o kojoj Django i @dario713, ovdje pricaju! Vazno je samo da te zdravlje i servis sluze i - nista drugo. Toliko para ima za dobiti na turnirima i Iskoristi to do kraja i JAMI love sto je vise moguce! Pozdrav i od 17-godisnje Beogradjanke Olge Danilovic, kcerke kosarkasa Predraga,a koja je sad u nedjelju osvojila turnir u Moskvi na zemljanoj podlozi!

TR
Travno221
13:07 01.08.2018.

Branitelj naslova u Los Cabosu? Pa, osvojio ga je 2016., onda nije branitelj. Sveznajuća Hina...

DA
dario713
11:29 31.07.2018.

Ivo,u mirovinu pod hitno.Nemoj se više blamirati.Nije vrijedno sitnih dolara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije