Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLOVIČAN USPJEH

Karlović u četvrtfinalu Hertogenboscha, Čilić ispao u Stuttgartu

Ivo Karlović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
09.06.2016.
u 16:59

Karlović u četvrtfinalu ide na Francuza Adriana Mannarina (55. na ATP listi), protiv kojeg vodi 2:1 u međusobnim dvobojima.

Hrvatski tenisač 37-godišnji Ivo Karlović plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Hertogenboschu nakon što je u 2. kolu pobijedio Nizozemca Igora Sijslinga sa 7:6 (4), 7:6 (5), dok se Marin Čilić nije uspio plasirati u četvrtfinale ATP turnira u Stuttgartu, njega je u 2. kolu sa 7:6 (4), 7:5 nadigrao Čeh Radek Štepanek.

U meču koji trajao sat i 25 minuta Karlović je zabio 20 aseva, ali je do jedine break prilike došao Sijsling, i to u drugom setu. Nije ju uspio iskoristiti, pa je Karlović na kraju slavio, dobivši oba tie-breaka.

Karlović u četvrtfinalu ide na Francuza Adriana Mannarina (55. na ATP listi), protiv kojeg vodi 2:1 u međusobnim dvobojima. Prošle godine sastali su se dva puta, u Bogoti je slavio Mannarino, a u Delray Beachu Karlović.

Protiv 10 godina starijeg Štepaneka, 27-godišnji Čilić je pretrpio treći poraz u četvrtom međusobnom ogledu, ali prvom nakon 2009. godine. U prvom setu niti jedan igrač nije uspio osigurati niti jednu break-loptu, a u odlučujućoj igri bolje se snašao iskusni Čeh. Nakon što oba igrača početkom drugog seta nisu iskoristila po jednu break-loptu, ključnim se pokazao 12. gem kada je Čilić servirao za ulazak u drugi tie-break, ali Štepanek je stigao do dvije vezane meč-lopte, a iskoristio je odmah prvu.

>> Čilić pao tri mjesta, Đoković uvjerljivo prvi

Komentara 1

RI
rikavac
21:23 09.06.2016.

cilic ispao zar je to vijest?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije