Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPRATIO KOLEGU

Ivo Karlović pljeskao Safinu u Bercyju

Ivo Karlović, James Blake
Igor Kralj/24 sata
11.11.2009.
u 16:09

Ruski tenisač Marat Safin odigrao je u srijedu posljednji meč u velikoj karijeri, kroz koju je bio dvostruki pobjednik Grand Slam turnira, prvi igrač svijeta te pobjednik Davisova kupa.

Safin će u posljednjem meču karijere pamtiti 21-godišnjeg Juana Martina del Potra, koji ga je u drugom kolu ATP turnira u Parizu pobijedio sa 6:4, 5:7, 6:4.

Nakon posljednjeg meča te ugodnog čavrljanja s pobjednikom US Opena ove godine, organizatori turnira priredili su malu ceremoniju oproštaja, pa se tako na velikom ekranu na vrhu pariškog Bercyja vrtio film o Safinovoj karijeri, gdje su posebno potencirani osvojeni trofeji na US Openu 2000. i Australian Openu 2005. godine.

Oproštaj su upriličili dolaskom na središnji teren neki od Safinovih nekadašnjih suparnika (Rosset, Pioline, A. Costa, El Aynaoui), ali i današnjih (Đoković, Robredo, Simon i hrvatski tenisač Ivo Karlović).

- Hvala svima, lijepo je vidjeti neke stare suparnike ovdje. Davna su to vremena bila - uz smijeh je komentirao Safin i nastavio:

- Ali, hvala i današnjim asevima, uz njih je također lijepo bilo zaokružiti karijeru.

Safin je potom nastavio u sličnom stilu:

- U ovom danu su se spojili svi mjeseci i godine moje karijere. Lijepo je otići u ovakvom okruženju i ponosan sam. Nešto sam ostavio iza sebe. No, zatvorio sam jednu stranicu svog života i otvaram novu. Tako to mora biti - završio je Safin.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije