Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESPRETNI ORGANIZATORI

Da nije Karlovića, ne bismo otkrili ovu pogrešku na račun Ćorića

Borna Ćorić
Foto: Reuters/PIXSELL
01.09.2015.
u 11:01

- Ćorićeva fotografija na US Open aplikaciji - kratko je na svom Twitter profilu napisao Ivo Karlović.

Borna Ćorić nije uspio iznenaditi Rafaela Nadala u prvom kolu US Opena, ali zato su organizatori iznenadili Ivu Karlovića i sve upućene obožavatelje tenisa pomalo nevjerojatnom pogreškom.

Trajao je meč skoro tri sata i na kraju je Španjolac pobijedio 6:3, 6:2, 4:6, 6:4, no glavni i odgovorni na US Openu su na aplikaciji za mobilne uređaje uz fotografiju Borne Ćorića postavili fotografiju staru barem pet godina. Tako je ispalo da se Nadal sučelio s djetetom, a ne tenisačem koji se trenutno nalazi na 33. mjestu ATP ljestvice i osim što igrom ne podsjeća na dijete, svakako ne podsjeća ni izgledom.

- Ćorićeva fotografija na US Open aplikaciji - kratko je na svom Twitter profilu napisao Ivo Karlović kojeg danas (1. rujna, 17 sati) čeka meč prvog kola protiv 25-godišnjeg Argentinca Federica Delbonisa, trenutno 63. tenisača svijeta.

A što se organizatora tiče, sigurno će nakon ovog gafa biti oprezniji.

>> Nadal se osvetio Ćoriću, Konjuh prošla u drugo kolo

Komentara 2

EL
EldersRealm
11:34 01.09.2015.

Nije ni Nadalova bas najnovija.

MR
mrki69tua
12:30 01.09.2015.

Ista je greška i sa Nadalovom, koja he stara bar 5 godina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije