Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba s meningitisom

Ivo Karlović: Nisam znao kako se zovem ni koja je godina

Ivo Karlović (1)
Daniel Kasap/PIXSELL
13.07.2013.
u 10:46

- Prvi dan trenirao sam samo pet minuta. Nisam znao što se može dogoditi jer mi je virus još bio u glavi - prisjetio se Karlović

Uoči četvrtfinalnog dvoboja s Johnom Isnerom Ivo Karlović prisjetio se borbe s virusnim meningitisom. U ispovijesti novinarima koji prate turnir u Newportu otkrio je kako je sve počelo, na dan kad je trebao otputovati u Sarasotu da bi nastupio na tamošnjem challengeru:

– Probudio sam se a ruka mi je bila sasvim utrnula. Supruga me nešto pitala, ja sam joj odgovorio nešto nerazgovjetno pa je pozvala hitnu pomoć. Podvrgnuli su me intravenoznoj terapiji, pa sam se kratko vrijeme osjećao dobro. No, kad su otišli, počeo sam povraćati a i glava me jako boljela – prisjetio se Ivo.

– Otišao sam u bolnicu. Nakon sat vremena pustili su me kući, no kasnije sam, tijekom večeri, počeo gubiti svijest. Ponovno sam otišao u bolnicu, ali što se događalo nakon toga i ne sjećam se najbolje. Nisam znao kako se zovem ni koja je godina. Desna ruka i lice su mi gotovo potpuno obamrli. Liječnici nisu znali točno što mi je, postavili su dijagnozu tek treći dan nakon dolaska u bolnicu. Imena sam se sjetio nakon četiri dana, a glavobolja je prestala tek nakon deset dana – napomenuo je Ivo te ispričao kako je tekao povratak.

– Na teniski teren vratio sam se nakon mjesec dana. Prvi dan trenirao sam samo pet minuta. I postupno sve više. Nisam znao koliko smijem i što se može dogoditi jer mi je virus još bio u glavi. No, sada je sve u redu. Cilj mi je bio ozdraviti i vratiti se tenisu i to mi je i uspjelo. Sada puno više uživam u tenisu i svaki mi je meč poput kakvog bonusa.

Ivina priča objavljena je i na portalu ATP Toura te popraćena brojnim komentarima čitatelja. Većina njih ističe da je Ivo veliki borac i na terenu i izvan njega.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije