Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRALIAN OPEN

Ivo Karlović izborio Federera!

\'05.03.2011., Zagreb - Dom sportova, prvo kolo ITF Davis cupa, Hrvatska - Njemacka. Utakmica parova, Ivan Dodig, Ivo Karlovic - Christpher Kas, Philipp Petzschner.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL\'
Marko Lukunic/PIXSELL
18.01.2012.
u 11:19

U dosadašnjih deset susreta Karlović je slavio samo jednom protiv Švicarca.

Ivo Karlović ostaje jedini naš predstavnik na prvom Grand Slamu sezone. Plasirao se u treće kolo Australian Opena pobjedom nad Argentincem Berlocqom (7:6, 3:6, 6:3, 6:4) nakon tri sata i 45 minuta igre. 

U prvom setu nije bilo break-lopti, otišlo se u 13. igru koja je našem tenisaču pripala sa 7:4. U drugom setu Karlovića je koštao početni udarac pa mu je Argentinac oduzeo 17 poena i izborio čak osam break-lopti, dvije je pretvorio u break i poravnao na 1:1. U trećoj dionici presudio je Ivin break u šestom gemu, no pri servisu za set kod 6:3 Berlocq je spasio prvu loptu pa se izborio za break-loptu. Div sa Šalate nanizao je tri poena i poveo sa 2:1.

U odlučujućem setu opet je presudio oduzeti servis, a u tom je segmentu Karlović bio opasniji od protivnika. Iako je u trećem gemu prokockao 0:30, u devetom gemu pritisnuo je i realizirao break-loptu te lako uzeo meč.

Sljedeći mu je protivnik Roger Federer kojemu je Nijemac Beck bez borbe predao susret drugog kola. U dosadašnjih deset susreta Karlović je protiv Švicarca slavio samo jednom.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
14:25 18.01.2012.

Jedini hrvatski tenisač svjetske klase koji nije lažno prijavljen u Monte Carlu, nego u rodnomu gradu i domovini, igra kao preporođen. Div sa Šalate beskompromisno napreduje ispod vrelog australskoga sunca. Rogeru nije svejedno, dobro on zna tko ga je onomadad skinuo s prvoga mjesta svjetske ljestvice. Bio je to skromni Dr. Ivo, doktor za asove i slične projektile.

VG
vgreser
16:49 18.01.2012.

Bravo mladi gospon! Ne igra se svaki dan sa velikim Federerom! Igrajte na pobjedu Vi to možete!

SE
serđo
08:50 19.01.2012.

\"U dosadašnjih deset susreta Karlović je slavio samo jednom protiv Švicarca. \" - kao, trebao je naš skromni div najvećeg u povijesti kresnuti bar jedno pet-šest puta. dobio ga je jednom, i taj se pamti, jer je skinuo kralja tad s pole-positiona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije