Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bio je u stožeru
Povratak na članak

Ivković se prisjeća 2006.: Cico i ja nismo ni skautirali Brazilce

- Tvrdim da je naša osnovna zadaća u Brazilu pripremiti momčad za sljedeći kvalifikacijski ciklus. Dakle, postupno uvesti mlade igrače, Brozovića, Rebića, Vrsaljka...

Komentari 5

NE
neki
12:34 08.12.2013.

Osnovna zadaća je na SP-u pripremiti momčad za sljedeći ciklus, kaže Ivković glupost da nije mogao veću. Protiv Brazila dakle, kao da je neka prijateljska utakmica protiv Luksemburžana, treba ubaciti igrače za provjeru. Pa tu utakmicu će gledati cijeli svijet,jet, SP nije za isprobavanje igrača nego za pokazati se u najboljem svjetlu s trenutno najboljim igračima.

VL
JM
Jean-Michel_Nicolier
16:25 08.12.2013.

Ovo je najveća glupost koju je mogao reći. To je čak i standardni problem naše reprezentacije i to velike ekipe ne rade. U Španjolskoj, Njemačkoj i Italiji igraju najbolji igrači, a kod nas se stalno izmišljaju razlozi za "stvaranje" i plasiranje igrača kroz reprezentaciju ili pak nagrađivanje za stare zasluge. Klubovi stvaraju igrače, nagrada za zasluge je čast i slava, a u reprezentaciji trebaju igrati najbolji.

VL
CA
canajrasim
17:10 08.12.2013.

naša osnovna zadaća u Brazilu pripremiti momčad za sljedeći kvalifikacijski ciklus. Dakle, postupno uvesti mlade igrače, Brozovića, Rebića, Vrsaljka... >>>> Brozovic,daj ne budi smijesan.Rebic,svakako.A sto se tice Vrsaljka on vec sada noze zamjeniti Srnu , no jos treba nauciti podicici glavu i pogledati, prije ubacaja.

VL
SA
SI aka SI
09:18 09.12.2013.

osnovni zadatak je da igraju najbolji i najspremniji, a reprezentacija se treba pomlađivati u idućim kvalifikacijama. Mislim da su već sada među 23 najboljih i Vrsaljko, i Rebić, vjerojatno će u proljetnom dijelu sezone na taj popis doći i Brozović. U sljedećim kvalifikacijama treba trijezne glave vidjeti koliko će 2016. moći doprinijeti Eduardo, Srna, Kranjčar, Pletikosa. Osim toga, Pranjić, Olić i Šimunić će se gotovo sigurno do tada povući. Ali, ne odvesti ih sada na SP, bilo bi ravno potezu da se na SP u Francuskoj nije vodilo Prosinečkog, Asanovića, Štimca, Soldu i Šukera. Sve češće mi se čini da Ivković daje izjave tek toliko da svima lupi kontru i dobije medijski prostor.

VL
DH
dalibor.hren
21:33 09.12.2013.

Bedak!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.