Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lokosi optimisti

Ivković: Odjenut ću svoje najbolje odijelo...

tomislav ivković
'Davor Puklavec/PIXSELL'
25.07.2013.
u 11:12

Zbog treninga Sheriffa Lokomotiva će u 3. kolu Prve HNL Slaven Belupo dočekati u Kranjčevićevoj u ponedjeljak u 20.15 sati

Vrata su otškrinuta prošloga tjedna u Minsku, sad ih treba posve otvoriti i ući u 3. pretkolo Europske lige! Nogometaši Lokomotive puni optimizma čekaju uzvrat s bjeloruskim Dinamom (Maksimir, 20 sati) nakon 2:1 pobjede u prvoj utakmici. Ipak, trener Tomislav Ivković upozorava:

- Dinamo je i dalje favorit, iako nešto manji nego prije tjedan dana. Uzvrat će biti drukčiji nego utakmica u Minsku, rezultat će svakako utjecati na Bjeloruse, koji i dalje nose pritisak prolaza i morat će odmah napasti. A mi smo sad u situaciji da možemo sanjati o nečemu lijepome, o čemu baš i nismo smjeli sanjati prije Minska – rekao je Ivković, koji neće ništa taktički mijenjati u odnosu na prvu utakmicu.

Prepustit će gostima sredinu i vrebati priliku u munjevitim protunapadima preko svojih brzanaca Šituma, Pjace (ili Bručića) i Mišića. Ivković na kraju naglašava:

- Odjenut ću najbolje odijelo i uživati u priredbi! Lokomotiva je pred povijesnim uspjehom, igrat ćemo kao da je 0:0, tražit ćemo pobjedu za dušu! Nadam se i potpori gledatelja, uz njihovu pomoć sve će biti znatno lakše.

Inače, spomenimo i da je igrački kadar lokosa bogatiji za iskusnoga, 31-godišnjeg vratara Marka Šarliju.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije