Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesportski potez

Ivković naredio kapetanu Musi da dobije žuti karton i propusti Dinamo

Tomislav Ivković
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
28.09.2014.
u 18:29

Igrač ga je naravno poslušao i nije dopustio da Osijek izvede slobodan udarac te je dobio javnu opomenu od suca

Kao što smo već pisali, Lokomotiva je u Kranjčevićevoj pobijedila Osijek sa 2:0, a zanimljiv detalj dogodio se na samom kraju utakmice.

Naime, trener 'lokosa' Tomislav Ivković napravio je nesportski potez. Naredio je svom kapetanu Mariju Musi da dobije žuti karton, koji bi mu bio treći akumulirani, kako bi propustio sljedeću utakmicu. Igrač ga je naravno poslušao i nije dopustio da Osijek izvede slobodan udarac te je dobio javnu opomenu od suca.

A sljedeću utakmicu Lokomotiva igra protiv lidera prvenstva Dinama...

>>Ivković: Tražio sam da Musa dobije karton, to je isključivo moja odluka

>>Pavičić dvaput 'izbušio' Lončarića za pobjedu Lokosa

Komentara 12

ED
europski dinamo
19:11 28.09.2014.

To je sitnica kad znamo da Dinamo drzi pod kontrolom portugalsku reprezentaciju i da mu hajduk pusta 2 gola u sudackoj nadoknadi.

MN
Marijan Nikic-Pejic
19:42 28.09.2014.

Mislim da je ova tvrdnja obicno naklapanje. Dinamo je sa i bez toga Muse favorit, a zasto Ivkovic ne bi kalkulirao malo drugacije.Bolje da Musa propusti utakmicu s Dinamom, a bude spreman u iducoj utakmici. A sto bi bilo da igra s Dinamom, dobije taj karton, izgube utakmicu a i Musu za drugi susret. Tko je onda tu pametnjakovic?

DI
dinamojavolim1
19:10 28.09.2014.

delac zna iz pouzdanih izvora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije