Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vip ipak produžio sponzorstvo

Ivičin dan iz snova - špica, zemlja na mjesecu i šampanjac

Croski, Skijanje, Ivica Kostelić (1)
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/11
30.04.2010.
u 19:36

Raspoložena tročlana skijaška reprezentacija, vesela što je malo došla među ljude, uz šampanjac je proslavila potpisivanje ugovora s VIPnetom, čije je produženje bilo upitno.

Kava na špici u kultnom zagrebačkom Charlieu, čaša sponzorskog šampanjca i nagrada - tri jutra zemlje na Mjesecu. Pa čovjek ne može bolje ni zamisliti dan! I još je ujutro stigao trenirati na austrijskom glečeru. Ivica Kostelić je nakon naporne sezone dočekao svoje vrijeme...

- Stavljamo točku na i na sezonu koja je kulminirala s dvije Ivičine olimpijske medalje, Natkovim plasmanom među najbolje spustaše i Ani koja je nastavila braniti ženske boje naše reprezentacije i nakon odlaska Janice. Ti rezultati, priznajte, nisu za baciti - kazao je direktor alpskih reprezentacija Vedran Pavlek, nećkajući se hoće li ili ne potpisati sponzorstvo VIPneta.

Sada se bilo lako šaliti, ali trogodišnji ugovor je isticao, a bilo je upitno hoće li sponzor i dalje uplaćivati na žiro račun saveza. Ipak, nakon što su napraviljeni rezovi, a ostali samo uspješni skijaši, odlučili su nastaviti svoje najveće sponzorstvo i sljedeće dvije godine.  

- Mislim da smo novi ugovor s VIPnetom i zaslužili, jer oni traže najbolje rezultate, a mi smo im to i osigurali. Uz to, ostaju i sponzor Snježne kraljice, a to je druga najgledanija utrka u svijetu poslije Kitzbühela - dodao je Pavlek.

Kranjčar dobio zemlju na Hvaru

Pošto je novac sjeo na račun saveza, a mobitel već ima, sponzori su morali domisliti kako nagraditi najboljeg skijaša, pa su se odlučili kupiti Ivici - zemljište. Za potpis ugovora svojedobno je Niko Kranjčar dobio zemlju na Hvaru, a Kostelićevo zasad nije kategorizirano kao "građevinsko".

- Postao je vlanik zemlje u Lunarnim Alpama, najeksluzivnijem području Mjeseca. Parcela zauzima veći dio poluotoka koji razdvaja Hladno more i More kiša te je smještena nedaleko kratera Plato. Uz ugovor, dobio je i satelitske fotografije svog zemljišta - objasnili su sponzori.

Kostelić je za briljatnu sezonu dobio i vlastitu zvijezdu u svemiru (navodno negdje u zviježđu Corvus).

- Moglo je i bolje da nije bilo tih nesretnih ozlijeda, ali to je sastavni dio sporta. Proširili smo moj tim i imam sve predizpozicije napasti Veliki kristalni globus. Samo sam dan u Zagrebu i vraćam se na treninge, a na more odlazim tek sredinom lipnja. Želim li ukupnu pobjedu ne smijem se odvajati od snijega - kazao je Ivica.

Natko nije ostao dužan

- Napokon smo sišli s brda među ljude - veselila se Ana Jelušić, a Natko i Ivica se nadmudrivali.

Kada je krenuo rezimirati sezonu, Zrnčić-Dim je započeo rečenicu, a onda se zbunio i stao. Kostelić ga je veselo pokušavao još više zbuniti pred TV kamerama, nešto je dobacio i Pavlek, a najmlađi se sjajno snašao:

- Evo Ivice tebi mikrofon, ajde onda ti. Sigurno ćeš nešto pametno reći. Hihi - uzvratio je hrabro Natko i pokupio ovacije...

"Prdek" je odlučio jednom zauvijek stati na kraj zbijanju štoseva na svoj račun i riješiti se nepopularnog nadimka...

Komentara 1

DA
darko9
10:49 01.05.2010.

da on troši pare hrvata koji teškom mukom plačaju poreze a svoje drži po bankama u drugim državama koji hrvatina za bljuvat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije