Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Ivica Zubac solidan u infarktnoj završnici i pobjedi Clippersa

Reuters
21.04.2021.
u 08:36

Najzaslužniji za pobjedu Clippersa bio je Paul George koji je ubacio 33 koša te pogodio oba slobodna bacanja 4,8 sekudi prije kraja za konačnih 113:112.

Košarkaši Los Angeles Clippersa slavili su sa 113:112 na gostovanju u Portlandu, a hrvatski centar Ivica Zubac je u pobjedu svoje momčadi ugradio 10 koševa, šest skokova te po dvije asistencije i blokade.

Najzaslužniji za pobjedu Clippersa bio je Paul George koji je ubacio 33 koša te pogodio oba slobodna bacanja 4,8 sekudi prije kraja za konačnih 113:112. Kod Trail Blazersa je najefikasniji bio C.J. McCollum s 28 poena, ali je promašio šut za pobjedu sa zvukom sirene.

Los Angeles Clippersi (41-19) su se po broju pobjeda izjednačili s drugoplasiranom momčadi Zapadne konferencije Phoenixom (41-16), ali Sunsi imaju tri poraza manje. Vodeći Utah Jazz je s učinkom 43-15 najbolja momčad NBA lige.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
08:40 21.04.2021.

Zašto se u balkanskim medijima istacu NBA marginalci poput Zubca i BiH prodane duše Bogdanovića kada se može spomenuti nekadašnji NBA rezervista Dražen Petrovič ili sadašnji NBA superstari Dončić i Jokić koji su NBA genijajalci za prije spimenute NBA marginalce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije