Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLATILI DANAK

Ivica zbog ozeblina završio u barokomori, prijatelju prijeti amputacija

Ivica Kostelić
Foto: Facebook
1/9
07.05.2017.
u 12:49

Po povratku u Hrvatsku slovensko-hrvatski dvojac morao je u barokomoru

Proslavljeni hrvatski skijaš Ivica Kostelić i njegov prijatelj Miha Podgornik uputili su se u avanturu života: 582 kilometra površine Grenlanda prešli su za 18 dana.

Ipak, sada moraju plaćati danak i suočiti se s bolnim posljedicama. Konkretnije, teškim ozeblinama uzrokovanim jakim udarima vjetra i do 120 km/h te temperaturama koje su dosezale i do minus 34.

Po povratku u Hrvatsku slovensko-hrvatski dvojac morao je u barokomoru.

Nakon više od 600 zarona s bocama i 24 godine podvodnog ribolova, nikada nisam mislio da ću završiti u barokomori zbog - ozeblina!
Hvala dr. Franoliću i ekipi Centra za podvodnu i hiperbaričnu medicinu KBC Rijeka na njezi. P.S. Update za Mihu: započeo je s terapijama u barokomori, prvi rezultati su ohrabrujući, ali je stanje još uvijek neizvjesno.
-  napisao je Ivica na svom Facebook profilu.

'Update' za Mihu znači samo da se još ne zna hoće li Slovencu trebati djelomična amputacija prsta nakon opasnih ozeblina. Koliko je stanje s Mihinim ozeblinama opasno jasno govori i fotografija na profilu hrvatskog skijaša.

 

 

 

Komentara 6

DH
dalibor.hren
13:58 07.05.2017.

Zar ne trebaju na listu čekanja? Poslije barokomore dobro bi došla psihijatrija!!!

KR
kruti175
13:11 07.05.2017.

pametuju a sad posljedice

DU
Deleted user
15:58 07.05.2017.

Koliko god razumijem da netko može imati ambicije za postići vrhunske rezultate u nekom sportu, toliko ne razumijem zbog čega Ivici treba ovakav rizik sada kada mu je zdravlje ozbiljno narušeno brojim operacijama. MOžda je ipak vrijeme za stati na loptu i uživati u miunulom radu. Možda je najopasnije razdoblje za sportaša upravo razdoblje po završetku uspješne karijere, možemo to vidjeti i na primjeru Schumachera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije