Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skijanje

Ivica solidan na prvom treningu spusta pod svojom gondolom

Ivica Kostelić (1)
Reuters
17.01.2012.
u 20:11

Ivica je osvojio 18. mjesto, zaostavši 1.88 sekundi za najbržim, Austrijancem Klausom Kroellom.

Na legendarnom Streifu, najtežem spustu na svijetu, Ivica Kostelić osjeća se sjajno bez obzira na problem sa skijama. Na prvom treningu, koji je zbog lošeg vremena prebačen dan prije, Ivica je osvojio 18. mjesto, zaostavši 1.88 sekundi za najbržim, Austrijancem Klausom Kroellom.

Lani je s većim zaostatkom, ali u utrci, osvojio 11. mjesto, a godinu dana prije toga sedmo mjesto. Taj mu je spust vrlo o važan jer se boduje za jedinu klasičnu kombinaciju, u kojoj želi i ove godine osvojiti 100 bodova. Solidan je, 26. na treningu bio i Natko Zrnčić Dim zaostavši 2.51 sekundu. Natjecanje počinje u petak superveleslalomom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije