Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tuga zbog afera
Povratak na članak

Ivica Osim: Nisam iznenađen, svuda toga ima, ali se šuti...

Ivica Osim iz Sarajeva prati što se događa s hrvatskim sucima. Nije ga to previše iznenadilo.

Komentari 7

DU
Deleted user
09:56 11.12.2011.

Veli exizbornik SFRJ reprezentacije koji je doveo reprezentaciju u Zagreb i istrčali su na teren bez ijednog Hrvata i onda je uslijedila znana salva zvižduka i Nizozemci nisu shvatili što se zbiva jer su im pljeskali za svaki dobar potez. To je bio psih. kraj SFRJ! Ah, da - Osim je navodno Hrvat! I jedan takav karakter sada docira...

VL
Avatar GeniKameni
GeniKameni
10:16 11.12.2011.

Osim je jedan od rijetkih \"Hrvata\" iz BiH koji je na vrijeme shvatio da je najbolje ne imati s vama nikakvog posla...

VL
GU
Gustavo
10:17 11.12.2011.

Ali je u pravu.

VL
SB
samo budale i konji
10:24 11.12.2011.

Nemamo se mi ničemu dobrom nadati u HNS-u dok nam HNS vode ljudi iz BiH i samo vuku u savez rodjake i zemljake, a rezultat takve politike je na daleko prepoznatljiv, sami skandali korupcije namještanja,i svađe sa drugačijim mišlenicima

VL
JU
juma
11:26 11.12.2011.

Osim je 100% u pravu. Sjetimo se samo Juventusa i Italije, ove godine Turske, ili namjestanja u Njemackoj prije 2 godine? Toga ima cak i u Svicarskoj. No mi Hrvati smo politicki nezrela nacija sklona histericnim reakcijama. Tako zbog jednog ili dva lopova uhvacena na djelu dovodimo u pitanje temeljne drzavne i nacionalne vrijednosti. To necete vidjeti kod drugih naroda. Oni se raduju sto su uhvatili lopove i ponosni su na svoj sustav koji im je to omogucio. Ono lose sto je omogucilo da do lopovluka dodje potisnu u drugi plan i nastoje popraviti, umjesto da si sipaju soli na ranu. To su moderne politicki osvijescene nacije i zato su tako uspjesne. Nacionalni organizam treba se ponasati poput Borg-a iz Star Trek-a, dok se mi bodemo kao rogovi u vreci.

VL
SB
samo budale i konji
13:41 11.12.2011.

Dosta smo šutjeli gospon Ivica, DOSTA je šutnje.

VL
MA
mastif
13:59 11.12.2011.

osim nije samo trener, osim toga je bio i nogometaš.osim bivše juge trenirao je i želju.osim ivice osima i malđi osim je nogometaš i trener.osim hrvatske i u drugim zemljama ima pokvarenih sudaca..osim možda colline..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.