Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOSTELIĆ ZA VEČERNJI

Ivica: Oni koji žele da Snježna kraljica nestane šire laži i pričaju gluposti!

20.10.2021.
u 21:09

Za tri dana u austrijskom Soeldenu startat će skijaška sezona, a dio kalendara su i sljemenske utrke Svjetskog kupa koji se na brdu poviše Zagreba vozi od  2005. godine. Sljeme je u mirovinu ispratilo Kosteliće, velikane poput Bodea Millera, Marcela Hirschera i Lindsay Vonn, ali unatoč kontroverzama koje se svake godine dotiču Snježne kraljice i milijuna kuna utrošenih u elitnu zabavu na umjetnom snijegu, uz izdašni nagradni fond, zagrebačka utrka ide dalje i koliko je vidljivo nalazi se u FIS-ovom kalendaru do 2023/24. godine. Iduće godine, 4. i 5. siječnja, po prvi put utrke na Sljemenu vozit će pod organizacijom nove zagrebačke vlasti, bez svog dugogodišnjeg pokrovitelja Milana Bandića, koji je lani osigurao trećinu proračuna utrke direktno iz gradskog proračuna. Tomislav Tomašević najavio je kresanje troškova i o tome će kako doznajemo sigurno biti riječi na Skupštini grada Zagreba u okviru izglasavanja proračuna. I dok se godinama raspravlja koliki je stvarni benefit Hrvatske i građana Zagreba od Snježne kraljice, zna se koliko ona znači za Ivicu Kostelića. Zato smo o Sljemenu razgovarali s njim prisjećajući se vremena dok se još uvijek aktivno natjecao i jednog austrijskog komentatora koji je Ivicu najavio riječima: -  Evo ide Kostelić i nosi težinu nacije na leđima, kao što Hirshcher nosi težinu Austrije u Schladmingu.

Komentara 20

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
22:50 20.10.2021.

Niko nije protiv Snježne kraljice ali u privatnom aranžmanu, organiziraj i plati, ljude pored sve ove muke pusti na miru.

DU
Deleted user
08:16 21.10.2021.

ajde bedacek prestani kakati, prijavljen si u monte carlu kao i seka - ulozite svoj novac u planinu na kojoj nema snijega u zemlji u kojoj nema posla. gadis mi se skoro ko ekipa koja orgazmira na rimca i ideju da ce oporavak hrvatskog gospodarstva poteci od proizvodnje fantomskih auta u kia/hyundai tvornici u slovackoj.

Avatar Neobavezno
Neobavezno
08:26 21.10.2021.

Treba lovice za nove vodovodne cijevi u selskoj moj ivek, a ne samo ja,ja i ja...........glavnog sponzora sad crvici zderu...........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?