Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turneja po SAD-u

Ivica Olić otkrio od koga prijeti najveća opasnost u dvoboju s Peruom

Hrvatska nogometna reprezentacija slavila je zasluženi plasman na Svjetsko prvenstvo
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
21.03.2018.
u 12:27

Prvi je trening, bez velikog intenziteta, služio da se uđe u ritam rada i da se dečki regeneriraju nakon puta, kako bismo spremni dočekali utakmice - rekao je Olić

Član stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije Ivica Olić je nakon prvog treninga reprezentativaca u SAD-u u sklopu priprema za prijateljske utakmice protiv Perua u Miamiju u noći s petka na subotu i Meksika u Dallasu u noći s utorka na srijedu izjavio kako je on bio lakšeg intenziteta kako bi se igrači regenerirali nakon puta.

- Prvi je trening, bez velikog intenziteta, služio da se uđe u ritam rada i da se dečki regeneriraju nakon puta, kako bismo spremni dočekali utakmice. S obzirom na kasni dolazak i umor, prvu smo večer iskoristili za odmor i spavanje, a kasnije će biti vremena i za druženje - rekao je Olić, koji je potom proanalizirao i prvog suparnika Hrvatske u SAD-u.

Hrvatska nogometna reprezentacija slavila je zasluženi plasman na Svjetsko prvenstvo
1/15

- Analizirat ćemo kako bi Peru mogao igrati. Jedan od njihovih najneugodnijih igrača, možda i najbolji - neovisno o godinama - i dalje je Jefferson Farfan koji igra u vrhunskoj formi i trebao bi produžiti ugovor s Ćorlukinim Lokomotivom na još dvije godine. On im je vođa, ali imaju još kvalitetnih igrača, što garantira dobru utakmicu.

Susreti s Peruom i Meksikom, kao i onaj s Brazilom u lipnju, trebali bi biti adekvatna priprema za možda i najveći izazov u skupini Svjetskog prvenstva, okršaj s Argentinom.

- Peru i Meksiko igraju drugačije od europskih momčadi, reprezentativci im dobrim dijelom igraju u ovom dijelu svijeta i sigurno će pokazati kvalitetu koju bruse u češćim susretima s Argentinom i Brazilom. Znali su im čak i pomrsiti račune. Moramo isprobati i alternativne sustave, kako na treningu, tako i na samim utakmicama - najavio je Olić.

Olić smatra kako je izbornik Zlatko Dalić s razlogom je poveo veći broj igrača na američku turneju.

- Kadar je velik, ali imamo dva dvoboja u kratkom vremenu te ćemo uvažiti i neke zahtjeve klubova. Tako će lijepu priliku dobiti i oni koji manje igraju, kako bi se probali nametnuti za konačan popis za Rusiju. Svi su dobro, osim Kramarića koji ima želučanih problema, no vjerujemo da će već od sutra biti u pogonu - rekao je Ivica Olić.

Komentara 1

Avatar pittbull
pittbull
13:23 21.03.2018.

Sretno momci. 👊👊

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije